fbpx

Farlig fredag ::: I like the way u grow it

Det har været en travl uge, foråret rører på sig og folk er gået have-amok og bestiller havebesøg og haveplaner og haveforedrag så jeg er helt grøn  i hovedet og mine ører hel varme?.

Grow organic dyrk økologisk hjemmedyrk Foto og styling Dorteh Kvist Meltdesignstudio

Så derfor har jeg bare en lille hyggelig sag til dig her på denne (grå) fredag

Jeg ved ikke om du ved det, men jeg er af den overbevisning at jorden skal dyrkes på naturens premisser, med respekt for alle de mirakler jorden, himlen, naturen og klimaet selv kan udrette?med andre ord økologisk

Og se bare her hvor sjovt det kan være: (Klik på billedet)

I like the way u grow it

 

 

Ha´nu en rigtig dejlig (øko) weekend derude ( ;

KH Dorthe

 

PSSSSSST!

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag

Og du kan også følge mig påFacebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.