fbpx

Foredrag ‘Mit Haveliv’

Dette foredrag handler om mit haveliv, og om hvordan jeg sad i staudebedet og legede safari som barn, til at jeg, efter 20 år i modebranchen, hoppede ud af stiletterne for at lande i et par gummistøvler.

For mig er det at gå i haven totalt beroligende og fordybende, og en proces der tager mig dybt ned i underbevidstheden, og repræsenterer skønhed kærlighed og frihed.

 Havearbejde er mere end smukke blomster og friske grøntsager, haven er medicin, terapi, og fysisk og mental folkesundhed. 

Om Dorthe Dorthe Kvist Havedesigner: 

Har skrevet flere havebøger, medvirket som haveekspert på forskellige TV programmer, holder foredrag om haver og havedesign, faciliterer kreative workshops, styler for magasiner, inspirerer på sociale medier, og skriver om alt mellem den blå himmel og den sorte muld, så længe det er grønt levende og meget gerne økologisk på www.dorthekvist.dk @meltdesignstudio

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.