fbpx

Foredrag

Havefordrag mm.

Jeg holder gerne haveforedrag i boligforeninger, på biblioteker, til salgsmøder eller som inspiration til virksomheder, der arbejder med uderum.

- Nyt foredrag

Mit haveliv

I dette foredrag fortæller jeg om mit haveliv, hvad haven giver mig af følelser og glæder, og om hvordan jeg som barn udviklede en interesse for staudebedet og den smukke natur, og senere hen skiftede karriere, fra modeverdenen til at blive en haveentusiast. 

– Private

Havetrends lokalt, globalt og mentalt

Et foredrag / trendoplæg, der handler om globale strømninger og tendenser inden for haven ifremtiden, og hvordan vi gør dem lokale. Hvorfor er det gået fra absolut not- til megahot, på få år at være havenørd?

– Virksomheder

Havetrends lokalt, globalt og mentalt

Det er et oplæg om hvor vi er på vej hen i haven, hvordan den nye generation af havekunder ser ud, hvordan de agerer, og hvordan i som virksomhed skal kommunikere med disse nye forbrugere. 

Byhaven, kål kartofler og kærlighed et foredrag om urban farming

Med udgangspunkt i bogen “Byhaven – kål, kartofler og kærlighed” fortæller jeg om byhaver, om Urban farming og om at dyrke sit eget grønt, selv om man måske ikke har en have i traditionel forstand, men en altan, tagterrasse eller gårdhave. 

Bliv ven med din have

Foredraget handler om, hvordan du kan blive ven med din have, og på en fin og nem måde få sparket dit udendørs liv i gang, også selv om du måtte have en masse andet om ørerne. Bogen tager udgangspunkt i travle børnefamilier, hvor tiden tit er knap men ønsker og drømme store. 

Sådan skaber du rum i din have

Med udgangspunkt i bogen – Sådan skaber du rum i din have – fortæller havedesigner Dorthe Kvist om, hvorfor man bør have rum i sin have, og hvad det kan tilføre af magi og eventyr. Det er ikke uden grund, at rum-inddeling af haven er blevet så hot. 

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.