fbpx

Firma / Boligforening

havedesign_backBolig-foreninger

Det kan være svært at holde på beboerne, særligt de yngre familier, hvis udearealerne ikke er attraktive og indbydende. Dette er ofte en væsentlig faktor for mange beboere i deres valg om at flytte eller blive boende. Et godt og attraktivt gårdmiljø kan nemt være det der afgør om man flytter eller bliver. Mange bliver et par år mere i en ellers lidt for lille lejlighed hvis de omkring liggende arealer er attraktive. Optimering af udearealer er altså en væsentlig faktor for at fastholde beboere i længere tid.

Firmaer

Er I et firma med en stærk profil men hvor, hånden på hjertet, uderummet er så kedeligt at det trækker ned i Jeres image . Eller ønsker I at forbedre jeres medarbejderes hverdag, ved at tilbyde dem smukke og brugbare uderum, rykke kantinen udendørs, anlægge en oplevelseshave til motion i frokostpausen eller vil I bare gerne vise at I er med på beatet med en grøn og bæredygtig tankegang, også udenfor.

Undersøgelser viser at de fysiske rammer omkring ude arealerne har stor indflydelse på beboernes eller medarbejdernes generelle trivsel og fællesskabsfølelse

Så hvis du ønsker:

  • Glade beboere i et bæredygtigt miljø
  • Et innovativt bud på specialdesignede uderum
  • Et uderum med høj WOW faktor
  • Medarbejdere der sætter pris på deres arbejdsplads
  • Lækre uderum der hænger sammen med resten af din virksomhed/boligforening
  • Eller vil du bare gerne skille dig ud og signalere noget ganske særligt med din have, park, gård eller tagterrasse

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.