fbpx

Tid til tomater::: Havetips

Endelig, er det ved at være der, hvor jeg tør vove pelsen og plante tomaterne ud i drivhuset

Foråret har været alt for koldt, og natte temperaturerne alt for lave, men nu ser det ud til at vi er ved at være ved de 12-15 grader som tomatplanterne foretrækker som et minimum for at holde varmen

Og når planterne ser sådan ud, lange og ranglede og med rødderne hængende ud af potterne, så ved man at det er på tide at de skal i jorden.

Husk at grave planterne godt langt ned, især hvis de er blevet ranglede og høje. Tomater laver rødder langs stænglen, så bare langt ned i jorden med den.

Husk at lave en lille jord høj omkring stænglen og giv planten en støttepind.

Tomater bruder sig ikke om ar blive vandet på stænglen, så derfor er det godt at lave en lille fordybning i jorden i en ring omkring stænglen, så kan du vande her.

Og hvis der skulle komme en kølig nat, så kan du gøre meget ved temperaturen i drivhuset, ved at tænde et lys eller to for de små planter om natten, eller du kan investere i en drivhus varmer ( tjek den ud HER )

God fornøjelse med tomat dyrkeriet ( ;

 

PSSSSSST!

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag

Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinteresteller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.