fbpx

Sådan skaber du RUM i din have

248,00 kr.

Denne bog handler om, hvordan du kan skabe rum i din have, så den bliver lige så hyggelig, eventyrlig og brugbar som du drømmer om.

Jeg vil forsøge at holde dig i hånden og give dig råd, så du kan skabe din egen fantastiske have med dens egne lokkende oplevelser og mysterier. Bogen gør det nemmere at vælge havestil og indretning og gør det til en skøn oplevelse at indrette haven med rum.

Kategori:

Ønsker du overskuelig hjælp til at skabe den have, du altid har drømt om? En have der afspejler din personlige stil og giver frirum til at lade batterierne op. I denne bog tager Dorthe Kvist dig i hånden og guider dig igennem processen om, hvordan du kan skabe rum i haven, så den bliver lige så hyggelig, eventyrlig og brugbar, som du drømmer om.

Haveglæden har blomstret i mange år og haven er nu ligeså vigtig for os som vores bolig og den skal selvfølgelig være præcis lige så lækker og afspejle vores personlige stil. Haven vil vi bruge til det hele. Vi vil spise og tage bad derude, slappe af, lave yoga, arbejde, være sammen og dyrke vores egen mad.

 

.

 

 

Udgivelse

1. juni 2017.

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.