fbpx

ÅBEN HAVE 2024

Vil du se min have?

Haven er åben

💚lørdag d. 22 juni 2024

💚kl. 1100-1600

💚der er en entré på 40 kr

🌸Der vil være salg af te, kaffe og kage

🌸Salg af alle mine bøger og måske lidt småplanter.

🌸Adressen er Bellisvej 14, 2720 Vanløse

🌸( Vi bor på en lille vej, der er gratis parkering, men ikke mange pladser, så hvis du kan snuppe cyklen er det rigtigt fint)

Jeg glæder mig til at åbne haven for nysgerrige og haveinterreserede. Haven her er hele familiens, haven er en brugshave, en levehave, det er en have hvor livet leves, den bliver brugt dagligt af os alle sammen til alt muligt, den er ikke perfekt og friseret, men den er levende og lækker, ligesom jeg selv allerbedst kan lide det.

Min 800 m2 store villahave, er vild på den tæmmede måde, eller måske tæmmet på den vilde måde, jeg ved det ikke helt. Den har mange rum, og med plads og miljø til både mennesker, dyr og insekter. Her er køkkenhave på garagetaget, drivhus, højbede, spejlbassin, havehus, trampolin, cykelskur med sommerblomster på taget, masser af rum og pladser, bugnende bede, hængekøjer, bålplads, udekøkken, bærbuske, plads til både mennesker og insekter, bier, fugle, egern, pindsvin, kat og høns.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min have 🫶🏼

👉🏼Husk at du endelig må dele opslaget her og tippe en ven du tænker synes det kunne være sjovt at se haven.

Psssst!
Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.