fbpx

Foredrag Havetrends

Vil du være med på (have) beatet, så kom og hør om alle de nye tendenser

I know, du har ikke hørt fra mig længe, og det skyldes en ualmindelig travlt sæson.
MEN nu er jeg her, og det er bare med et lille lynhurtigt pip om at jeg har barslet med et nyt foredrag.

Havetrends 2022-23

Det handler om havetrends, Hvad der sker globalt, og hvordan vi bruger det lokalt

Det er nemlig ikke kun i moden at der er trends og tendenser, det er i høj grad også i haverne. Jeg har i mange år, i min egenskab af designer, haft fingeren på pulsen med hvad der sker i haverne, både med hensyn til valg af materialer, farver og planter, men også med hvordan vi indretter og bruger vores haver, og det vil jeg elske at dele med dig.

så hvis du er nysgerrig på hvad sker der på havefronten lige nu og lige om lidt, hvorfor at uderummet er det nye sort, og hvordan haven er den nye luksus. og hvad er på vej op og ned på have-barometret, så kom og lyt med, for du får også tips om hvordan du gør for selv at være med på have-beatet.

Globale strømninger og tendenser i haven

Globale strømninger og tendenser i haven – og hvordan vi gør dem lokale.

Foredraget kommer blandt (meget) andet til at handle om Biodiversitet og klimatilpasning, om hvad corona har gjort for haven, om den nye haveholdning, og om vilde haver. Om hvorfor vil vi alle pludselig være vilde med vilje, og hvad haven har at byde ind med i forhold til det store fællesskab, og vi skal snakke klimatilpassede haver, og hvordan man lige gør det hjemme på matriklen.

Jeg guider dig igennem de store globale linjer, zoomer ud i verdensbilledet for at forstå hvad det er for faktorer der gør at vi pludselig vil dyrke hjemmehørende arter, og omgive os med hjemmesnedkererede møbler, og sylte og henkoge tomater. Og så zoomer vi tilbage og helt ned i haverne hvor jeg tipser om hvordan du gør de her tendenser lokale i egen have.

Sådan kommer du med

Det er hele 2 timer, fuld af inspiration og spændende viden, og jeg lover at det både bliver superspændende og brandhyggeligt

Håber sådan vi ses i Svendborg, d. 10 Oktober kl. 1900 og du kan købe en billet LIGE HER

Bunusinfo:

Hvis du ikke kan komme til foredraget, men har mega meget lyst til at høre om tendenser i haven, så kan du booke mig til en firmaaften, en eftermiddag i haveklubben eller noget helt andet, så skriv til mig , eller tjek min hjemmeside eller kontakt mig HER

Save the date

Åh ja, der er juleworkshops i kalenderen, det foregår i KBH d. 23 og 24 November, kl 1900 tilmeldingen åbner i næste uge, så save the date, stay tuned og hold øje her, tilmeld dig mit nyhedsbrev, eller tjek min insta.

Kram og god weekend lige om lidt

Psssst!
Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have


2 kommentarer til “Foredrag Havetrends”

 1. Pingback: Juleworkshop: Bind en julekrans eller lav en juledekoration - Meltdesignstudio

 2. Merete Pedersen

  Hej Dorthe,
  Tak for i går (i Svendborg) ????
  Vil blot høre, om det er muligt at få dine powerpoint slides 🙂
  Venlig hilsen
  Merete
  Bestyrelsesmedlem
  Haveselskabet Svendborg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.