fbpx

Formér dine planter ::: Botanik

Jeg kan bare ikke la´ vær??

Formér dine potteplanter DIY Botanik Dorthe Kvist Meltdesignstudio f

Mens jeg venter på foråret, på mere brugervenlige temperaturer og på solskin og på at jorden skal blive varm nok til at gå igang med at dyrke på, kan jeg ikke la´vær med at lave planter, flere planter og nye planter, altså indenfor?

Formér dine potteplanter DIY Botanik Dorthe Kvist Meltdesignstudio c

I løbet af vinteren har jeg moret mig med at lave stiklinger. Det kan være en gren der er brækket af ved et uheld, planter der er blevet for store, jeg har klippet ned, eller planter jeg er særligt verliebt i, som jeg gerne vil have flere af.

Dem sætter jeg i vand, og når de har lavet rødder nok planter jeg dem i potter

Formér dine potteplanter DIY Botanik Dorthe Kvist Meltdesignstudio d

Så jeg kan lave mig sådan en fin samling her

På den måde kan du skabe din egen grønne indendørs have for ingen penge.

Du gør sådan her:

  • Sæt grene fra dine yndlingsplanter i vand
  • Når de har lavet fine lange rødder, sætter du dem i en lerpotte fuld af blomsterjord.
  • Tryk jorden godt til omkring planten
  • Nyd synet, sæt evt. potterne sammen i fine grupper

Formér dine potteplanter DIY Botanik Dorthe Kvist Meltdesignstudio a

Du kan også lave en lille hylde dedikeret til den lille indendørs have

Formér dine potteplanter DIY Botanik Dorthe Kvist Meltdesignstudio e

Rigtig god fornøjelse ( ;

 

PSSSSSST!

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag, og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.