fbpx

Fryser dine planter ?

Ja det er nok lidt sent at komme med et indlæg om det her, men det lune efterår og den milde vinter har gjort mig en anelse tilbagelænet med at få haven pakket sammen til vinteren. Og med krukker der stadig ser sådan her ud,  er det svært at komme helt i vinterhumør

Fryser dine planter  Foto og styling Dorthe Kviste Meltdesignstudioa

Anyhow, temperaturerne nærmer sig frysepunktet, og jeg har da skulle skrabe is af bilen en enkelt gang eller to?.så hvis du ikke allerede har fået det gjort, så kommer der et par tips her, til hvordan du giver dine planter vintertøj på

Fryser dine planter  Foto og styling Dorthe Kvist Meltdesignstudio b

Min artiskok, som står med en lille baby frugt, er kommet i en thermopose fra Moreland.dk, thermoposerne kommer i forskellige størrelser, og den store har indbygget flamingo bund for ekstra isolering. Den største er stor nok til at rumme min kæmpe krukke med Bourgonvilla, som jeg har sat i drivhuset.

Artiskoggens fætter, den to-årige Kardon, som jeg fik af en af min havevenner i sommer, har jeg pakket ind i en beskyttende halmmåtte fra Plantetorvet , de komme rogså i forskellige højder og kan nemt skæres til så de passer til den enkelte krukke.

Husk at fjerne underskåle, og er det lerkrukker, så sæt dem op på et par pinde, eller pottefødder så der ikke trænger fugt op i pottrerne, det er bla. det der får dem til at sprænges.

Mange planter er godtnok vinterhårdføre i teorien, men er de nogle sarte typer bør du helt klart overveje at klæde dem varmt på

-Og hyggeligt ser det ud synes jeg, især halmmåtterne giver en fin julestemning trods den ikke særligt hvide vinter (;

Ha´en smeltende lækker tirsdag

Pssssst!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit  nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.