fbpx

Bo med botanik ::: Når vi rykker indenfor

Når skyggerne bliver lange, nætterne koldere og lyset mere gyldent, så ved jeg det er tid til at rykke livet indendørs igen. Det fylder mig altid med vemod (og trang til at bage) når sommeren langsomt siver sydpå

Bo med botanik Foto og styling Dorthe Kvist Meltdesignstudio

Men noget af det der kan trøste mig lidt, og gøre min venten til næste sommer en anelse kortere, eller ihvertfald lidt mere munter, er at indrette mig med masser af grønne planter indendørs.

Bo med botanik Foto og styling Dorthe Kvist Meltdesignstudio a

Igår faldt jeg lige over de her fine kobberhuse som er fine til at udstille mine planter, jeg elsker den måde kobberet klæder farven på de gamle terrakottapotter og omvendt.

(De er købt i Tiger for 40 kr pr stk, skynd dig !)

 

PSSSST!Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

 

 

Hwldigvis er kobber

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.