fbpx

Kig med indenfor hos mig ::: Boligreportage

?Jeg går lige ned i kælderen og bygger noget?.?

Jeg kunne ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet, da jeg så denne overskrift i det nyeste nummer af Boligmagasinet, man skal passe på hvad man siger når man tror man hyggesludrer med en journalist (;

Anyways, så er det lige på kornet.

For mere end et år siden havde jeg besøg af fotograf Martin Sølyst og Stylist Eva-Marie Wilken, der var på tur rundt i huset med kamera og notesblok. Det kom der nogle fine billeder ud af, og hvis du vil læse lidt om min hang til poetisk forfald, og om hvad jeg har i lommerne når jeg kommer hjem fra løbeturen, hvad min mand synes om lyserød, og se et billede af mig på en ualmindelig dårlig hår-dag. så må du ned og købe Boligmagasinet.

Men her får du lige en smagsprøve på de fine fotos:

 

Foto Martin Sølyst Hejemme hos Dorthe Kvist Meltdesignstudio (6)

Foto Martin Sølyst Hejemme hos Dorthe Kvist Meltdesignstudio (10)Foto Martin Sølyst Hejemme hos Dorthe Kvist Meltdesignstudio (4)Foto Martin Sølyst Hejemme hos Dorthe Kvist Meltdesignstudio (12)Foto Martin Sølyst Hejemme hos Dorthe Kvist Meltdesignstudio (17)Foto Martin Sølyst Hejemme hos Dorthe Kvist Meltdesignstudio (16)Foto Martin Sølyst Hejemme hos Dorthe Kvist Meltdesignstudio (14)Foto Martin Sølyst Hejemme hos Dorthe Kvist Meltdesignstudio (22)Foto Martin Sølyst Hejemme hos Dorthe Kvist Meltdesignstudio (18)Foto Martin Sølyst Hejemme hos Dorthe Kvist Meltdesignstudio (30)Foto Martin Sølyst Hejemme hos Dorthe Kvist Meltdesignstudio (34)Foto Martin Sølyst Hejemme hos Dorthe Kvist Meltdesignstudio (36)Foto Martin Sølyst Hejemme hos Dorthe Kvist Meltdesignstudio (39)Foto Martin Sølyst Hejemme hos Dorthe Kvist Meltdesignstudio (38)Foto Martin Sølyst Hejemme hos Dorthe Kvist Meltdesignstudio (43)Foto Martin Sølyst Hejemme hos Dorthe Kvist Meltdesignstudio (44)Foto Martin Sølyst Hejemme hos Dorthe Kvist Meltdesignstudio (45)

Der er som sagt mange mange flere fine fotos, så spring ned i kiosken og hent det nye nummer af Boligmagasinet hvis du vil se mere fra privaten

Foto Martin Sølyst Hejemme hos Dorthe Kvist Meltdesignstudio (46)

Har DU lyst til at få lavet en boligreportage i DIT hjem, eller kender du nogen der bor fint/finurligt sjovt/sejt eller tjekket, så skriv til mig på dk@meltdesignstudio.com

så kommer JEG på besøg hos dig med min fotograf (o;

PSSSST!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest

eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrevog få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

1 kommentar til “Kig med indenfor hos mig ::: Boligreportage”

  1. Pingback: Elefantens øre ::: subtropisk glæde - MeltdesignstudioMeltdesignstudio

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.