fbpx

Havetips:::Køkkenhave med et klik

Der er rygende travlt her på tegnestuen, og jeg roder med en masse spændende projekter jeg glæder mig til at løfte sløret for her på kanalen…

Nyt samarbejde

Der er mange ting at glæde sig til lige nu, og en af dem som jeg har glædet mig til lidt ekstra til er, at fortælle jer om et nyt samarbejde jeg har indgået, nemlig med Nemlig.com.

Det betyder at jeg nu skal jeg være din (have) inspirator og hjælpe med at tippe dig om alt fra køkkenhaven til blomsterhaven og alt muligt derimellem, på Nemlig.com´s (og min egen) kanal.

Køkkenhave med et klik

En af de ting jeg synes er så dejligt ved at være haveejer er, at man kan dyrke sin egen mad. Og faktisk behøver du ikke engang at eje en have, men har du bare en altan, en baggård, eller en vindueskarm, så kan du sagtens dyrke noget som du selv kan spise, og den gode nyhed er, at hos Nemlig.com, kan du døgnet rundt, klikke dig til en køkkenhave, fra din yndlings (have) stol.

Danskprodceret økologi

Jordbær, kål, ærter, rabarber og tomater (med tomater på planten, så du er sikker på succes) er noget af det du kan bestille på nettet. Firmaet Biosund laver nemlig lækre spiselige planter, der ovenikøbet er økologisk dyrket, lige her i Danmark.

Helt uden sved på panden

Og det er ikke bare lækre planter du kan bestille, det er også laber økogødning, eller organiske gødningspinde og pottejord til dine krukker. Og det aller bedste er, at du kan få det hele leveret lige til din hoveddør (også på 5 sal).

Vi har lavet en lille video om køkkenhaven i krukker, som er den jeg tipper om idag, den kan du se lige HER

Behind the scenes

Her er et lille sneak peek fra optagelsesdagen, der var trængt i drivhuset, og fotografen, ja han måtte stå ude i regnen ( ;

Glæder mig så meget til at tippe om meget mere have-halløj.

Dyrker du også køkkenhave i krukker, og hvad har du mest succes med?

Kram

Psssst!


Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

2 kommentarer til “Havetips:::Køkkenhave med et klik”

    1. Hej Malene,
      Tusind tak, ja jeg glæder mig også meget, der er så meget sjovt og inspirerende at tage fat på, håber du følger med ( ;

      KH Dorthe

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.