fbpx

Havetips::: og forårslængsler

Forårslængsler

Ja, så gik den ikke længere, jeg må jeg indrømme at jeg, i weekendenmåtte bukke under for presset, og give efter for mine forårslængsler

Trods storm og regn i lange baner, og et vejr så træls at hverken katten, eller hønsene for den sags skyld, gad at gå ud, besluttede jeg mig alligevel for, at gå i haven.

Haveoprydning

Jeg har mange gange i løbet af de seneste måneder tænkt på at klippe ned i bedene, rydde op og gøre ved, men hele tiden sagt til mig selv, “klap nu hesten Dorthe, tænk hvis der kommer frost, så står de og fryser, alle de små smukke forårsblomster der i bedene”.

Se der, bede fulde af krimskrams, væltede græsser, og gamle staudetoppe hulter til bulter, det Klør jo i fingrene for at rydde op i alt det

Klimaforvirring og forårsoprydning

Så nu kunne jeg ikke klare det mere, jeg måtte give efter for mine forårslængsler, og se stort på gamle haveregler om tidspunkter for nedklipning og haveoprydning af bedene, og følge den nye klimaforvirring og tyvstarte foråresoprydningen. Og desuden har en nydelig vejr ekspert på TV2, lovet mig , for åben skærm og hele Danmark, at de næste tre måneders temperatur vil ligge 1,5 til 2 grader over gennemsnittet, og at vi ikke kommer længere ned end et par grader over nul, så HA! nu skulle det være. Klippe, klippe, luge, og så lige lidt kompost på topppen.

To bede blev det til, før jeg var så våd på knæene, trods overtræksbukser og knæpude, at jeg måtte ind i varmen og drikke kaffe. Men pænt ser det ud ikke?

Nu klipper jeg sgu´ også snart roserne ned, kan bare ikke vente ( ;

Er du også begyndt at klippe stauder ned?

Kram

Psssst!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

8 kommentarer til “Havetips::: og forårslængsler”

 1. Ja jeg er også i gang, men jeg tør ikke klippe roser endnu, kun visne staudepinde 🙂

  1. Ja, hurra vi får et skønt forår, og et tidligt et af slagsen, synes jeg at fornemme ( ;
   Kram Dorthe

 2. Jeg hører dig! Her har jeg haft det sådan længe, at helt ærligt “der kommer jo ikke frost” i år. Vi har roser inde langs huset, så dem har jeg altså klippet ned. Og nu går jeg og glor på sommerfuglebuskene, som også virkelig trænger til at blive klippet ned. Det bliver ikke i denne weekend andre grunde, men lur mig og ikke ender med at klippe dem den om en uge 😄

  1. hahaha, jeg går også og lurer på det hele. Har klippet roserne ned idag ( ;
   Det går sgu´nok.
   Kram Dorthe

 3. Yes, er også gået i gang. Det føles så godt, stauderne (og ukrudtet) spirer frem og det gamle mirabella træ er allerede ved at springe ud… Vi får et skønt forår:-)

  1. Jamen der er sgu´dejligt altså ( ;
   Men lidt skræmmende at det hele er så tidligt i år.
   Kram Dorthe

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.