fbpx

Havedesign::: Update på min indkørsel #6 (Store plantedag-Hurra!)

Update på min indkørsel #6

Som lovet, så er vi kommet til den aller festligste del at  føljetonen om min indkørsel, og det jeg igennem et helt år har glædet mig allermest til, nemlig:

Store plantedag

Det var en kold, klam og aldeles mørk og regnfuld dag i November. På ingen måder det optimale plantevejr, men belægningen var færdig, planterne havde ventet på at komme i jorden i flere uger, og vinter, frost og endnu mere elendigt vejr truede, så nu var det nu.  Og er du gal, hvor jeg glædede mig, jeg kunne næsten ikke være i min krop af bare begejstring over endelig, at skulle plante det hele til, med alle de planter der havde stået og ventet så længe.

Jeg har klippet det hele samme til en lille film til dig, se her hvordan det gik ( klik på billedet):

 

Ventende planter i vinterhumør

Sådan her havde min terrasse set ud i ugevis, masser af lækre planter, der bare stod og kom mere og mere i vinterhumør, ikke mærkeligt at det kløede slemt i havefingrene.

Hårdt men godt

Vi har lerjord her på matriklen, og alle der har lerjord, ved hvad våd lerjord betyder.

Jorden er så uendelig tung, og selvom at den burde være løs og lækker, dels fordi der har stået masser af træer og buske her, der er blevet gravet op, og som har løsnet jorden, og dels fordi gartnerne har forbedret den med masser af lækker muld, ja så er lerjord i regnvejr, bare uendeligt tung.

Havedesign

Men bare glæden ved at se det hele blive til, alléen af Oktoberkirsebær op langs hegnet, så rækken af hortensia Anna Belle strong, og de smukke buksbomkugler der danner strukturen i bedet, og alle stauderne der væver det hele sammen (omend de er på vej i vinterdvale)

Jeg havde slet ingen problemer med at se det hele i fuldt flor for mit indre blik, trods den silende regn, og planternes umiskendelige vinterhumør. Og så er der glæden ved at se mine projekter komme til live fra tegnebord til virkelighed, og se det blive præcis som jeg tegnede det, ja så er der jo ikke et øje tørt.

HURRA!

Der var stor glæde da vi søndag eftermiddag, kunne erklære denne del af projekt indkørsel for færdig. Vi sov begge som en sten i flere dage efter, og slæbte armene langs jorden, men glæden var stor, meget stor…

Konen i muddergrøften

Sjældent har jeg været smurt så grundigt ind i mudder i hele mit liv, og det samme var manden, men helt ærligt, hvad tænker du om det, er det ikke blevet flot?

PS! lige nu er vi igang med tømrer arbejdet, for der skal bygges cykel- og skraldeskur, og vindfang på trappen HEP!

Det bliver flot, og jeg lover at vise det også, når vi kommer så langt.

 

Ha´en skøn weekend (lige om lidt)

 

Og husk at du kan se resten af føljetonen ( bl.a. planteplanen) lige HER:

Kapitel#1Kapitel#2Kapitel#3,Kapitel #4 , Kapitel #5

Sådan får du det hele med

og HUSK at du kan tilmelde dig, så du får blogindlæggene direkte i din inbox, så går du ikke glip af et eneste (; det gør du lige HER

Kram

Psssst!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.