fbpx

Havedesign:::Update på min indkørsel#4

Update på min indkørsel

Der er absolut ingen lyd der er dejligere i mine ører end lyden af en lille gravemaskine i min indkørsel…

Og der bliver gravet, stampet, hakket og boret derude, så det er en sand fryd, for endelig er der liv i projektet igen, nu med et hold helt friske og søde gartnere.

The never ending story

For, Ja jeg må jo tåkrummende og tænderskærende, erkende at projektet har stået stille i så mange uger nu at jeg er jeg holdt op med at tælle.

For det der skulle have været et fint lille projekt, der skulle have været vel overstået for mange uger siden, er trukket ud i mavesår-agtige proportioner.

Ung gartner og en god mavefornemmelse

Sagen er den at jeg havde besluttet jeg mig for at afprøve et nyt gartnerteam jeg ikke har arbejdet med før. En ung nystartet garner, der virkede stabil, sød og virkelig lovende. Præcis sådan en jeg gerne ville kunne anbefale mine kunder til mindre opgaver ude i alle de private haver jeg tegner, og min mavefornemmelse var virkelig god.

Det startede også rigtigt fint, og så gik det stærkt ned af bakke. Sygdom, personlige sager af sørgelig karakter, forsinkede projektet, og det har jeg selvfølgelig fuld forståelse for, kan slå de fleste af pinden. Men der er masser af måder man kan takle den slags på, tavshed og udebliven er ikke en af dem.

HURRA

DERFOR er det at jeg, selv efter at have siddet på tegnestuen og bandet af pladevibratorer, gravemaskiner, vinkelslibere og kæmpelastbiler, efter at begge mine naboer har bygget igennem de sidste 2 år, nu bare synes at den lækre lyd af en gravemaskine (i min indkørsel) er på højde med bølgeskvulp, fuglesang eller pejsens knitren…

Det gør mig glad, glad rolig og fuld af forventning. For nu sker der endelig noget og jeg tænker at jeg måske alligevel kommer i mål med den forbaskede indkørsel inden det bliver rigtigt vinter og alle mine stauder jeg har fået leveret for mange uger siden, smider de sidste blade, og ser alt for vintermiserable ud. ( jeg vil jo gerne vise jeg nogle flotte billeder af det færdige resultat)

men HURRA for det sgu!

Flere labre planter

Og se så lige her nogle lækre kuglebuksbom jeg har fået leveret, den dag var der ikke et øje tørt, og jeg lå og krammede dem alle sammen ude på vejen, indtil min stærke mand kørte dem ind i baghaven, hvor de stadig står og venter på at det hele bliver færdigt, og de kan komme ud og stå og blære sig i indkørslen.

Jaja, det skal nok blive fint, tror du ikke?

Julekranseworkshop

PSSSST! har du husket at melde dig til årets hyggeligste event, nemlig  julekranseworkshop, pladserne ryger hurtigt i år, så skynd dig at tjekke det ude HER

Kram

 

Psssst!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.