fbpx

DIY :::Last-minute påsketips

DIY Last-minute påske tips

Jeg vil gerne indrømme at jeg ikke har haft meget tid til at lave påske hygge i disse tider, fulde af hjemmeskoling, fuldtidsarbejde, og corona karantæne, så der har dårligt været tid til dimserier.

Men derfor skal du jo ikke snydes for et par last-minute-påsketips til hvordan du kan påske pynte dit uderum, og dit påskebord.

Fineste forårsblomster

For et par uger siden, (ja lige før karantænen startede) var jeg til en event hos min yndlingsgartner på fyn, Gartneriet Pedersen, som b. la laver alle disse forårs skønheder. Og her havde min gode ven og kollaga Anna marie Hillebroe arrangeret en workshop, hvor der var fri lage med de fine forårplanter, og det var sjovt ( ;

Billederne er fra eventen, ideérne og stylingen kan jeg ikke tage credit for, den går til dygtige Hillebroe.

Smukt påskebord

Omend påskefroskosterne bliver en anelse mindre i år, skal bordet pyntes smukt alligevel.

Lidt hø, forårsgrønne krukker, løgplanter og forårsblomster i måneskins- og gule nuancer og æg selvfølgelig, er det ikke en sød idé at bruge æggene som bordkort og skrive sjove og søde ord på?

Flyvende forår

Lyseblå skilla, og sarte blå iris i det fine fuglehus, vil med sikkerhed pynte på terrassen, eller måske ved hoveddøren, det er ihvertfald en rigtig sød idé.

Forår i træerne

Foldede kræmmerhuse af hønsenet fyldt med hø og himmelblå skilla. Hæng dem i træerne, eller der hvor du rigtigt kan nyde dem fra vinduerne indefra.

forår i kassevis

Ja, jeg har været så optaget af at skyde påskeferien igang med en ordentlig hovedrengøring af mit uderum, så haven står snorlige, skrubbet, luget klippet, og ordnet (næsten) at det er en ren fryd, og det har været så tilfredstillende, at jeg ikke har påsket ret meget igennem endnu, men den her fine forårskasse fik jeg lavet på workshoppen, så den står og pynter på min terrasse, og spreder påskestemning.

Du kan også se lige HER, hvordan du planter den skønneste forårskrukke til.

Og HUSK at du kan plante alle forårsløgene og planterne her, ud i haven og nyde dem år efter år.

Ha´ nu en skøn påske, vejret er dejligt, og der er masser at gå igang med i haven, så stay safe, bliv hjemme, og nyd det lækre forår.

Og HUSK at du kan vinde mine nye vaser lige HER.

Påske kram

Dorthe

Psssst!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.