fbpx

BIG News::: sig goddag til de nye medlemmer af In bloom familien

BIG NEWS! (karantæne-service+giwe away)

Pyha, jeg var da lige ved at glemme de gode nyheder i denne skøre tid hvor alt er vendt på hovedet. Men gudskelov skal alt sammen ikke handle om Corona krisen der kradser, for her kommer godt (og stort) nyt  for blomster elskere.

Nye medlemmer af Inbloom familien

Det er nemlig i dag… lige nu… as we speak, at de to nye medlemmer af Inbloom familien af vaser som jeg har designet for erik bagger a/s, rammer Imerco butikkerne landet over (altså dem der endnu er åbne OG online).

Og manner, hvor har jeg glædet mig til at introducere jer for dem ( ;

Mød Tall & handsome

Måske har du allerede mødt Lush & lovely vasen, der udkom sidste forår, ellers kan du læse om den HER. Men nu vokser Inbloom  familien af vaser, og her kommer de to næste…Så mine damer og herrer, mød Tall & handsome

Naturen i centrum

Vasen er designet til at fremhæve den enkelte smukke gren, sådan lidt ikebana-style, hvor det går ud på at iscenesætte naturen og fremhæve dens skønhed. Den gyldne flowercharm i bunden af vasen, gør det nemt at få en enkelt stilk til at stå pænt i vasen, og  ja,  hele balladen, både vase og kugler er med til at  fremhæve blomsten, på smukkeste vis, som f. eks. den overvældende skønhed i  magnoliagrenen her.

Small & swift

Men det er ikke bare sejt at være høj og smuk, det kan også være fint at være lille og kvik, så tag pænt imod. Small & swift

Og  selvom man er lille kan man jo godt have masser af charme. Vasen er til de første vintergækker, den lille buket af bellis du får af dit barn, eller  bare et par små fine blomster der er ikke er af den langstilkede slags.

Giwe away

Den rigtig gode nyhed er, at du kan vinde et sæt  med en af hver af vaserne, altså en Tall & handsome OG en small & swift vase, og det er der 2 heldige læsere der kan.

Inbloom serien af vaser har jeg designet med henblik på de forskellige buketter ens have byder på i løbet af sæsonen. Og som glad haveejer, og stor blomster elsker, er det noget jeg har studeret i mange mange år. jeg tænker at det er det samme med dig, siden du følger med her, så hvis du vil være med i konkurrencen om et af de 2 sæt af vaser skal du:

 1. Følge mig på Instagram (det kan du gøre lige HER)
 2. OG lægge en kommentar her på bloggen, hvor du skriver hvad du ville putte i henholdsvis tall & handsome vasen, og Small & swift vasen.

De 2 heldige vindere får direkte besked i ugen efter påske.

Behind the scenes

Her får du lige lidt Behind-the-scenes-skud fra da vi skød billederne til den flotte brandbook der kommer i næste uge.

Karantæne-service

Er du af den utålmodige type, har du fået ø-kuller af coronakarantæne, skal du bruge en fabelagtig gave til din kone/veninde/mor/datter/nabo, eller klør det bare uhelbredeligt i shoppefingrene, så kan du heldigvis købe vaserne i en Imerco butik nær dig (hvis altså de har åbent) men du kan også bestille dem online, hvor du kan shoppe løs, og samtidig overholde alle regeringens påbud om god opførsel her i disse virus tider.

Tall & handsome finder du lige HER

small & swift finder du HER

og lush & lovely finder du lige HER

Husk at smide kommentar her og følg mig på insta, og dermed et lod i puljen, held og lykke ( ;

Stay safe, hold jer raske (og afsprittede) derude, hold afstand, bliv hjemme og shop løs af de fine vaser

Kram

Dorthe Kvist Meltdesignstudio

Psssst!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

80 kommentarer til “BIG News::: sig goddag til de nye medlemmer af In bloom familien”

 1. Stine Harloff-Helleberg

  Hvor er de smukke❤️ Jeg ville elske at bruge small and SWIFT præcis som du foreslår – til de små buketter fra ungerne, så jeg ikke er tvunget til at bruge min mands gamle studenter souvenir – er snapseglas fra hard rock cafe😳 og den store skulle være en coronagave til min mor

  1. Ha ha ha… jeg håber virkelig for dig, at du vinder, så du slipper for det der Hard rock cafe glas ( ;
   Og heldige din mor, at have dig der tænker på hende.
   Kram Dorthe

 2. Anette Ninon

  Hvor er de smukke.Tall & handsome til mine pæoner
  Small &swift vase til Franske anemoner.
  🍃🌸🍃

 3. Birgit Gamborg

  Jeg vil sætte græsser, ridderspore og pæoner i den største vase og påskeklokker og hvide franske anemoner i den anden

  1. Hej Birgit,
   Åh ja, ridderspore og pæoner, jeg kommer helt i sommerstemning.
   Kram Dorthe

 4. Pernille Wittrup

  Ih jeg vil bruge den lille small and SWIFT til alle forårsbebuderne – anemoner, perlehyacinter, vintergækker og til selvfølgelig Bellis-buketterne fra alle mine nevøer og niecer, når de er på besøg og vi går på legepladsen 🌸☀️
  Tall and handsome vil jeg bruge til magnolia-grene (som du selv viser så smukt) fra mine svigerforældres have eller kirsebærgrene fra min mors have 🌸☀️

  1. jamen hej min søde ven hvor er det dejligt at du stadig følger med her ( :
   Håber at alt er godt i Jylland, og at i holder jer raske og friske.
   Kram Dorthe

  1. Hej Maja,
   Jeg bliver da helt blød i knæene, bare af tanken om syrener ( ;

   Kram Dorthe

 5. Bettina Hansen

  Hvor er de bare fine 🤩💫 – den lille skal bruges til ungernes buketter. Den flotte høje skal bruges til en magnolie gren eller syrener når vi kommer dertil 🌿🌻

 6. Jeg regner med at kunne plukke en masse smukke blomster i min sommerhus-have, men jeg mangler virkelig nogle flotte vaser dertil 🤞🏼😁😉

  1. Hej Mie,
   Det lyder dejligt, så må vi jo bare krydse fingre for at det bliver vaserne her der ender i dit sommerhus ( ;
   Kram Dorthe

 7. Birgitte Christensen

  Så fine! Tall & handsome ville jeg lige nu fylde med Altheabolche duftende fresier og small & swift med perlehyacinter.
  Men de kan jo bruges til ALT!!

  1. Hej Birgitte,
   Jeg har aldrig tænkt på at fresia duftede af althea bolcher ( faktisk mit yndlingsbolche som barn) Er det en særlig sort ?
   Kram Dorthe

 8. Tillykke med de fineste nye vaser 💚
  Jeg ville lige nu sætte enkle buketter af hvide og gule farver i begge, smukt forårs- og påskeagtigt.
  I “Tall & handsome” en gren med blomstrende hvid mirabel og en gren gul kirsebærkornel i udspring. I “Small & swift” en lille buket af lungeurt “Sissinghurst white”, gule anemoner og et par korte stilke af den lille yndige hvide narcis ”Thalia”.

  1. Hej Karin,
   Mange tak skal du have ( ;
   Det lyder som et par lækre feinsmækker buketter du har gang i der.
   Kram Dorthe

 9. Jeg ville putte lyserøde perlehyacinter i den søde lille buttede og stjerneskærm i den høje slanke og give den til min dejlige veninde Jeanette 🤞🏼🍀🤞🏼🌷

 10. Alle tre vaser er så skønne ☺️ Jeg elsker, elsker, elsker blomster 💐 og ville glædes over at kigge på disse smukke vaser. Tall & Handsome ville jeg lige nu bruge til spæde forårsgrene og Small & Swift passer fabelagtigt til de små forårsblomster fra haven fx perlehyasinter eller vibeæg 🌱 Kun fantasien sætter grænser for hvad der kan sættes i vaserne – alt efter årstiden.

  1. Hej Pia,
   Tak for de søde ord.
   Håber i snart får tid til at komme igang med haveplanen ( ;
   Kram Dorthe

 11. Smukke, smukke vaser. Talk & handsome ville jeg fylde med min yndlingsblomst Bonderoser. Det vil se så fint ud. Smalle and Swift ville jeg nyde at bruge til alle forårsblomstere, erantis og vintergækker. Stort tillykke med de to fine vaser. De er super fine og ligner ikke bare alle de andre.

  1. Hej Susanne,
   Tak for de søde ord, jeg er glad for at du ikke synes de ligner nogle andre. Jeg har også gjort mig umage. Måske skinner det (forhåbentlig) også igennem at jeg er uddannet designer, og arbejder meget med blomster oveni hatten ( ;

   Kram Dorthe

 12. Wauw de er smukke Dorthe. Jeg ville selvfølgelig bruge begge vaser til blomster fra haven. Her i 2020 har jeg gjort det til et projekt at plukke mindst en buket i haven hver uge året rundt. Jeg tænker at den lille: “small &swift” bliver virkelig god til ydresæsonen, hvor det er lidt svært at finde langstilkede blomster. Tillykke med de smukke produkter ❤️

  1. Hej Liv,
   Tak for de fine ord. Og sikke et godt projekt med en buket om ugen. Det skal nok blive sjovt om sommeren, og lidt mere udfordrende vinterne igennem.Der vil du helt sikkert blive glad for small & swift( ;

   Kram Dorthe

 13. Tina Lindberg Moesgaard

  Aj du har gjort det igen Dorthe- så fine!
  Tall and Handsom ville virkelig redde mig, nu hvor vi har lavet tilbygning og maskiner har ryddet hele haven for blomster bede for en stund. Men i den flotte vase kunne jeg have smukke grene fra de buske som trods alt er tilbage og derved stadig få lidt af min have med ind…

  1. Kære Tina,
   Tak for de søde ord, og hvor lyder det spændende med de store projekter.
   Selvfølgelig skal haven med ind, og alt bliver godt igen ( ;
   (ellers ved du hvem du skal ringe til)
   Kram Dorthe

 14. I tall skal der kirsebærgrene i ☀

  Og i small og Swift vil jeg have franske anemoner… Og min brudebuket til maj 💒

  1. Åhhh, tillykke til dig og HURRA for kærligheden <3
   Så bliver Maj ekstra lækker i år ( ;
   Kram Dorthe

 15. Den vil jeg virkelig gerne vinde! 💫
  I min lille lejlighed uden have, gør jeg ALT hvad jeg kan for at få foråret ind.
  Og især i disse tider gør vi en ekstra indsats her hjemme.
  I tall & handsome vil jeg fylde fine grene.
  På dem vil jeg hænge vores ny-nylavede trylledes påskeæg og små perleplade fugle. Jeg er sikker på, at det bliver så fint at se dem “flyve” omkring på grenene. 🕊🐣🌿

  I fine small & swift vil jeg sætte en lille buket med lavendler fra mine forældres sommerhus.
  De skal minde mig om De dejlige tider der har været og Dem der vil komme igen, med os alle sammen samlet efter karantænen.
  ❤️ Line

 16. Så flotte og anderledes vaser.
  Elsker blomster og lave buketter især af det fra haven. Nyudsprungne forårs grene i den høje, og skilla i den anden.

  1. Tak for de søde ord Jytte ( ;
   Der er ikke noegt dejligere end at lave buketter, og de selvdyrkede af dem er klart de bedste.
   Ha´en skøn weekend
   Kram Dorthe

 17. Jeg ville putte perlehyacinter i den lave og forårsgrene i den høje (pyntet med lidt påskeæg i denne tid).

 18. Følger dig 🙂
  Jeg synes de er SÅ smukke begge to! Jeg ville helt bestemt sætte noget sæsonbetonet ind i begge så de passer til den dynamiske indretning jeg kører med. I den høje ville jeg sætte nogle forårsgrene og i den lille måske nogle liljer eller andre forårsblomster. Krydser fingre for at jeg er den heldige – og pas godt på dig selv Dorthe 🙂

  1. Hej Sara,
   Tak for de søde ord, vi krydser fingre ( ;
   Og pas du også godt på dig selv og dine.
   Kram Dorthe

 19. Meget smukke ord og smukke vaser 🙂
  Ville komme grene i den høje og tulipaner i den buttede 🙂
  Du må også passe godt på dig og dine og en god påske ønskes herfra 🙂

  1. Hej Tina, Tak for de søde ord ( ;
   Det lyder skønt og forårsagtigt. Pas du også godt på dig selv og dine. God påske
   Kram Dorthe

 20. Stine Møller

  Smukt design!
  Hvis jeg er den heldige vil jeg bruge Tall and handsome til forårsgrene og senere en smuk solsikke eller mine høje Gyldenris.
  Small and swift er lige nu perfekt til Narcis Minnow og senere en enkelt lille rose eller mine ærteblomster som hos mig ofte ender med korte stilke🌱🌸
  Jeg krydser fingre😊🤞
  Havehilsner
  Stine

  1. Åh….ærteblomster… hvor har vi dog meget at glæde os til ( ;
   Krydser fingre for dig Stine.
   Kram Dorthe

 21. Stine Haulrik

  Kære Dorthe
  Det er så skør en tid vi lever, så tak fint et dejligt opmuntrende skriv. Vi har et samleprojekt af et drivhus liggende i haven der snart skal op. Har erfaret efter noget træls sygdom at have er der jeg har det allerbedst, og at den virker meditativ på mig 🙂 Derfor skal den lille vase stå i drivhuset med en blanding af kornblomster og andre smukke vilde blomster, som jeg lige har sået, og den smukke høje vase med forsythia og friske nyudsprungne bøgegrene og lyse op indendørs 🙂
  Ønsker dig og dine (incl høns) alt det bedste i denne tid 🙂
  Kh Stine

  1. Hej Stine,
   Ja, det er en skør tid, og en tid hvor man sætter ekstra stor pris på sin have. Jeg er glad for at høre at du har fundet roen i din have. og forhåbentligvis er frisk igen ( ;
   Tak for tanker til mig, mine, og hønsene.
   Kram Dorthe

 22. Waau, de er godt nok flotte 😁
  Vil putte forskellige forårs grene i og fine små blomster fra haven 💚

 23. Smukke vaser – tillykke med dem!
  I tall and handsome ville jeg lige nu placere en gren fra vores paradistræ. I small and swift et par små narcissus sailboat 💛

 24. De er så skønne alle dine vaser – Jeg ville på denne årstid putte forårets skønne blomstrende grene bl.a. mirabelle- og æblegrene fra haven i tall & handsome og i small & swift ville jeg sætte alle de små blomster som pigerne kommer ind med – lige nu er det mest bellis, perlehyacinther og vorterod de kommer ind med 🌼 Og så vil de to nye vaser jo bare være skønt selskab til lush & lovely vasen, hvor der lige nu er sæson for påskeliljer fra haven ❤️

  1. Hej Majken,
   Dejligt at høre at du allerede er indehaver af Lush & lovely, håber du er glad for den (;
   Small & swift er præcis designet til de små buketter man får af sine børn ( som er de bedste)
   Kram Dorthe

 25. Hej Dorthe. Den super nuttede Small vil jeg have enten på natbordet med små forårsbebudere eller ved håndvasken på badet, hvor der altid står en blomst. Lige nu er det en rhododendron blomst i udspring🤸🏽‍♂️Tall vil jeg da bruge i min hall på det store konsolbord fyldt med fx som nu, grene fra forårshaven

 26. Henriette Holst

  I den høje smalle vil jeg komme nogle flotte krogede grene i og et par flotte store roser😊 Den lille runde skal der flotte sten i bunden af og en buket ranunkler og franske anemoner. Håber at vinde de flotte vaser

  1. Hej Henriette,
   det lyder som en sjov idé med sten i bunden, det skal dog være af den lille slags, for hullet er ikke så stort.
   Ha´en skøn dag
   Kram Dorthe

 27. I den høje vil jeg komme nogle dejlige forårsgrene og den lille vil jeg bruge til små violer 🌸

 28. Charlotte Førsterling

  Sikke nogle skønne vaser 😍 Den store vil jo, lige nu være perfekt til nogle flotte grene og i den lille skulle der stilles franske anemoner som jeg elsker 👍

 29. Kære Dorthe. Jeg følger dig jo allerede med stor fornøjelse på IG. I “small & swift” ville jeg sætte stiklinger. Jeg så lige dit foto på IG, og hvor ser det lækkert ud. “Tale and Handsome” ville jeg bruge til forårsgrene, måske fra Duftsnebollen Anne Russel eller min nye Amelanchier, hvor jeg nænner at klippe. Kh. Bonnie

 30. Anne Theilgaard

  Kære Dorthe,
  Jeg vil bruge begge vaser til blomster og grønt fra haven. Friske om sommeren. Tørrede græsser og frøstande om vinteren🍀🌾💚🙏🏻

  1. Hej Anne,
   Altid en god idé med tørrede blomster (som jeg lige har skrevet en bog om) om vinteren ( :

   Kram Dorthe

 31. Pernille Sejr

  Kære Dorte. Jeg går og tage afsked med min elskede have, som jeg skal flytte fra og bliver inspireret til at lave flere stiklinger jeg kan tage med mig. Så i “Tall and Handsome” ville jeg sætte rosmarinstiklinger til spiringog o “Small and swift” et par stiklinger af mine nerier jeg har haft med hjem fra Italien. Så kan de leve videre mit nye sted. Tak 🙂 Havehilsner Pernille

  1. Åh altså Pernille, det lyder som noget der kan være svært, det med at tage afsked med en have. Håber der venter dig en ny en af slagsen.
   Kram Dorthe

 32. De er så fine! Den store ville jeg sætte sibiriske valmuer i – venter med spænding på at de kommer op i haven.
  Den lille vil jeg bruge til alle de fine blomster med liiidt for korte stilke, mine drenge plukker til mig i haven…

 33. Åååh, vad jag älskar dina vaser!! Jag hoppas så på vinst! 😄 (och kan i sådant fall hämta i Danmark efter Corona…) I Small&swift skulle jag sätta sommarflox Cherry Caramel och i Tall & handsome passar ju tallriksdahlior perfekt!! Håller tummarna ✊🏼✊🏼🤗

  1. Hej Elin,
   Åh sommerfloks cherry caramel….godt du huskede mig på den, den må jeg se at få sået, den er så smuk.
   Tak for de søde ord ( :
   Kram Dorthe

 34. Den lille vase ville jeg bruge til forglemmigej, som jeg er så heldig, at have rigtig mange af. Den høje vase ville jeg bruge til stolte kavalerer, som jeg hvert år sår i køkkenhaven.. det er meget smukke vaser, som jeg ville glæde mig over at kigge på..😍🍀

  1. Hej Lene,
   Tak for de fine ord, og ja det bliver så lækkert når der er mere at plukke af i haven.
   Kram Dorthe

 35. I den høje vase vil jeg gerne have en gren fra Naboens tulipantræ( så det er så flot 🌸) … mon ikke jeg får lov 🙏 I den lille vase kommer der Tulipaner som passer i farven til grenen

  1. Hej Helle, jo det må du hellere tale med naboen om, før du er ude med saksen ( ;

   Kram Dorthe

 36. Stine Rosenkrands

  Jeg ville sætte forårsblomster i Small & Swift og roser eller Dahlia i Tall & Handsome. Det er super smukke glasvaser

 37. I din lille vase vil jeg plukke kodriver så vil jeg mindes alle mine ferier hos min mormor som barn.
  I din store vase vil jeg plukke en masse lange siv jeg møder på mine vandretur omkring vores sommerhus.

 38. Rikke Meistrup Hansen

  Jeg følger dig allerede på Instagram og nyder dine fine billeder 😊🙏. Jeg blev inspireret af din fine stikling i den lille vase. Så den ville jeg bruge til en pelargoniestikling – elsker pelargonier. Den høje skulle stå på bordet med forårsblomster fra haven 😍🌸🌻🌼🌷
  Forårshilsner
  @riksmh

  1. Hej Rikke, dejligt at du følger med, og bliver inspireret ( :
   Og pelagonier kan man ikke få nok af, så det er bare igang med stiklingerne, for det er rigtigt fint i small & swift.
   Kram Dorthe

 39. Tinna Mørch

  Hej Dorthe. Jeg forsøger at være selvforsynende med buketter fra min have, så jeg vil komme en blanding af forskellige stauder og sommerblomster fra haven i store og små buketter i de to smukke vaser.

  1. Hej Tinna, De blomster man har dyrket selv, er selvfølgelig de bedste ( ;
   Kram Dorthe

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.