fbpx

DIY og tanker, Julefred af flere slags og ideer til julebordet

Du har måske bemærket at der har været raslende stilhed her på bloggen de sidste mange uger, og det skyldes meget andet end juletravlhed. For her i butikken har der ikke bare været travlt i julen, men faktisk hæsblæsende hele året, og så er der også andre ting end arbejde der kan vælte en omkuld.

Work, work, work

Jeg har fået bestilling på rigtig mange haveplaner i år, og der ligger stadig en pæn lille bunke på mit tegnebord der skal gøres færdige i starten af det nye år. Der har været en bog undervejs som så dagens lys her i efteråret, med interviews, release og hvad der fulgte med af halløj. Jeg har fået ny (sød) assistent, der skulle køres i gang, og udover den sædvanlige liste af opgaver, er der landet et par nye, ret omfattende projekter på mit tegnebord, der er sat i vandet, som jeg kan afsløre meget mere om til næste år. Så er der jo insta, bloggen her, alle mine artikler her og der, foredrag, juleworkshops, og andre julerier, som f. eks at pynte et 5,5 meter højt juletræ med tørrede blomster…

Jo, der har været gang i den, men det aller sværeste, og det der var ved at vælte os omkuld her på adressen har nu været at sige farvel til min svigermor, som vi desværre måtte her i slutningen af November.

 

In loving memory

Min allerbedste svigermor Inge, som nogle af jeg måske kan huske fra DETTE indlæg blev flotte 83 år, og gik bort omgivet af hele familien, så på den måde var der ikke noget at klage over.

Men Inge som var min aller bedste kage-spiser-ven, og holdt styr på os alle og hele familien, var klar og frisk i hoved og krop, bortset fra hendes lunger som langsomt stod af, fordi hun havde KOL. Så det smerter at skulle tage, noget der føles som alt for tidlig, afsked med et menneske der betyder så meget, fordi lungerne står af, mens resten egentlig godt kunne have taget en runde mere.

Så ja, en flot alder, og et langt og lykkeligt liv, men døden er man nok aldrig helt parat til, og den passer sjældent ind i ens kalender….

Og derfor har der været ret stille her på bloggen i den seneste tid, fordi vi prøver at finde fodfæste, og kramme hinanden lidt mere.

Juleinspiration

Men, om det er udsigten til den nært forestående juleferie, eller fordi jeg har lagt sidste hånd på en kæmpe opgave, ved jeg ikke, men jeg har mobiliseret et lille portion energi til at give dig et skud julestemning, inden jeg selv falder om med en balje julegløgg, et fad småkager, og den store tykke kat i armene, til en julefilm (der gerne må vare et par dage) med min familie.

Julens stjerne på bordet

Så jeg har været i billedarkivet, og fundet det her guld jeg gerne vil dele med dig. Hvert år laver Stars for europe en masse smukke fotos af julestjerner for at udbrede det glade budskab, og kaste lidt kærlighed på den fine traditionsrige blomst. Jeg har før lavet en del med jule stjerner, du kan se lidt HER, HER og HER, og de sidste par år har jeg været så heldig at få lov til at være med til at style disse julede fotos sammen med min gode ven og kollega Anna Marie Hillebroe, som er min chef for et par dage i den her forbindelse ( ;

Til denne jul lavede vi disse smukke opdækninger, jeg håber du kan lade dig inspirere til et smukt og stemningsfuldt julebord i år, og måske får lyst til at kaste dig ud i at lege lidt med julestjerner.

Med naturen til bords

Her er det en stor smuk lærkegren der danner rammen om det smukke bord i laks og bordeaux, og tjek lige julestjernen i den her vidunderlige laks/abrikos/fersken nuance, er den ikke bare lækker?.

Farverigt julebord

Eller hvad siger du til et bord med lidt mere ka-pow?

Her er vi gået all in på farver, med den rosa og røde poinsettia i centrum, og givet den gas med pastelfarver og glitterstads.

Jeg håber at du kan bruge lidt af inspirationen til at dække et smukt julebord, måske er det rammen om mange dejlige timer med dem du holder aller mest af, det håber jeg.

Jeg selv tænder et lys for Inge, og alle dem jeg har mistet, mens jeg husker på alt det dejlige, og krammer løs med alle dem der er levende.

Hvis du har lyst, så smid lige en kommentar om hvem du skal holde julen sammen med i år, og hvem du evt. må nøjes med at mindes <3 Det vil være så hyggeligt at dele ( ;

Så nu vil jeg bare ønske dig en rigtig dejlig fredfyldt jul, med fred ro og maser af kærlighed

HUSK at kramme dem du elsker, det vil jeg også gøre.

 

Stort julekram

Psssst!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.