fbpx

BIG NEWS!::: Hurra nu kan du jule hele december med mig

Jeg har været temmelig begejstret og meget travl her i den seneste tid, uden helt at kunne afsløre hvad det handlede om

MEN DET KAN JEG NU!!

Big news !

Er du på mit nyhedsbrev ved du det allerede, men her på bloggen er det mig en kæmpe fornøjelse at afsløre at jeg har lanceret mit Aller først e-produkt, som er en botanisk DIY-julekalender, så du kan sidde derhjemme i ro og mag, og julehygge med mig, lige når det passer dig.

Nogle af jer husker måske at jeg lavede en DIY-julekalender sidste år, som en trøst i den kedelige corona nedlukning. Der lagde jeg dagens DIY-projekt ud på min story, hvor den lå i 24 timer.

Jul med mig, lige når det passer, til evig tid

Jeg har fået mange henvendelser, om den ikke kunne ligge der længere, om man kunne få adgang til alle filmene, og meget mere. Så nu har jeg givet hele projektet en ordentlig overhaling, og pakket alle 24 små film ind i lidt lækker grafik og noget hyggeligt julemusik, så nu kan du købe kalenderne til evigt eje, så du kan julehygge med mig, præcis når det passer dig denne jul og alle de mange flere der kommer.

Hvad siger du til det?

Læs mere om kalenderen lige HER

Skål og god weekend, jeg skal ud og fejre at projektet er lykkedes ( ;

Hvad med dig, hvad skal du på sådan an lækker fredag ? (udover at investere i min julekalender haha…)

PS! Husk lige at melde dig til juleworkshop

OBS! Der er stadig få pladser tilbage på mine juleworkshops, så skynd dig at snuppe en plads hvis du vil med ( ;

Køb din billet til juledekorationsworkshop lige HER

Køb din billet til kranseworkshop lige HER

Og ha´så en forrygende fredag derude

Kram

Psssst!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.