fbpx

DIY::: Genbrugs hack til køkkenhaven (med loppefund)

Der er mere end travlt på matriklen her i øjeblikket med mange projekter i gryden. Men her på sådan en lækker fredag har jeg lavet et lille genbrugs hack til min køkkenhave, som jeg vil dele med dig

Nye højbede i urtehaven

Måske så du med da jeg lavede nye højbede i min urtehave ? Jeg er så glad for de nye flotte højbede, og det er virkeligt noget der har pyntet gevaldigt i haven.

Bling i køkkenhaven

Men sådan en fin urtehave skal jo have et skær af grandeur, og meget gerne lidt bling, og så er det jo heldigt at jeg havde lidt lækkert loppefund liggende, der lige kunne bruges til den slags spas i urtehaven.

DIY genbrugs hack i køkkenhaven med loppefund

så jeg har lavet en lille film med et fint genbrugs hack med loppe fund til den nye urtehave, se med her ( Klik på billedet)

Hvad synes du, er det ikke blevet fint?

Har du også masser af genbrugs og loppefund liggende, som du falder over, og har liggende til den helt rigtige lejlighed, eller det helt rigtige projekt?

Det har jeg ihvertfald (og så er det godt at have en stor kælder hahaha…)

Ha´en skøn weekend

Kram

Psssst!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

2 kommentarer til “DIY::: Genbrugs hack til køkkenhaven (med loppefund)”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.