fbpx

December kalder::: Juledekorationsworkshop og julemarked

Jeg har maxet helt op for julehyggen i år, du kan både komme med til byens hyggeligste julemarked, og jule igennem sammen med mig på flere workshops

Byg en juledekoration workshop

På billedet herover er nogle af de juledekorationer jeg ar lavet til Greenify´s butik, som jeg lovede at julepynte i anledning af at jeg flyttede ind og holdet julekranseworkshops der.

Fik du ikke lige meldt dig til kranseworkshoppen, eller vil du hellere lave en juledekoration, så skynd dig at tilmeld dig den brandhyggelige “Byg en juledekoration workshop” som jeg, i samarbejde med Dansk Arkitekturcanter og haveselskabet afholder d. 3 og 7 december.

Hvordan dekorationen kommer til at se ud ved jeg ikke endnu, men temaet er botanisk, naturligt og utraditionelt, stemningen som fotos ovenfor. Så skynd dig at snup en plads på workshoppen, jeg lover det bliver MAX hyggeligt

PS! der er kaffe og kage YAY! tilmeld dig d. 3 December 17-19 HER

tilmeld dig d. 5 december kl 17-19 lige HER

 

Byens hyggeligste julemarked

Er du meretil æbleskiver, gløgg, shopping og julestemning i lange baner, så kan du møde mig på byens hyggeligste julemarked i kødbyen i weekenden d. 1-2 December.

Her står jeg med min søde familie og sælger håndbundne kranse, terrariehaver, tørrede blomster, friske buketter, julegrønt, printede puder, og selvfølgelig mine bøger Byhaven og Sådan skaber du RUM i din have.

Det foregår som sagt i Kødbyen nærmere betegnet Slagtehusgade 44, 1715 København V, Danmark

i weekenden d. 1-2 december. Der er åbent fra kl 10-1800 begge dage.

Der vil også være masser af grafiske prints, kalendere, kort, keramik, smukke bøger, en meget julet bar og selvfølgelig metervis af lækker julestemning.

læs mere om det HER

Ses vi?

-Det håber jeg

Kram

Psssst!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

 

2 kommentarer til “December kalder::: Juledekorationsworkshop og julemarked”

  1. Leif Brun Pajor

    Så arrangementet i Blox i “Haven” i går – bestilte til den 5/12 – glæder mig til at se hvad vi skal lave 😉

  2. Hej Leif,

    Hvor er det fint, jeg glæder mig til at møde dig ( ;

    det bliver smadder hyggeligt
    KH Dorthe

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.