fbpx

DIY :::Blå December

Åha, det er den allerførste December idag og nedtællingen , julesokker, kalendergaver, julehygge og småkagebagning starter.

Herhjemme, vil spændingen vil ingen ende tage,  og jeg elsker at starte December med at tænde lys, på de mørke mørke morgener

I år er min december blå?.b

Jeg har lavet en hel enkelt dekoration til mit kalender lys, som i år er fra Normann cph. Jeg har brugt Echeveria, både med jord og rødder, og uden fra Queeen. Jeg har bare samlet alle planterne i en klump rundt om lyset (som står på en klump ler) og bundet  ståltråd omkring. Lidt tørrede blomsterstande, som jeg har samlet sommeren igennem er stukket ned hist og her, og minder mig om varme dage.d

Og så har jeg fyldt huller ud med små gran kviste.

Tallerkenen er fra Søstrene Greene, og det vidunderlige blå billede er af Lisa Grue ?Birds in a tree? du kan købe det HER

a

De små glimmer bambier købte Ella og jeg i Normann for et par dage siden

Sådan, blåt enkelt og godt

Rigtig glædelig første December ( ;

 

KH Dorthe

Hvad farve har din jul i år?

 

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag

Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.