fbpx

Adventsklar? ::: Inspiration til årets adventskrans

Når den første søndag i advent falder før den første december, har jeg det med at blive snigløbet en lille smule med adventskransen. Måske har du det på samme måde, så her får du lidt lækker inspiration til årets adventskrans du selv kan lave.

Julens stjerne i adventkransen

Jeg skal være den første til at indrømme at jeg endnu ikke er begyndt at tænke på adventskrans endnu, da jeg har haft travlt med at live streame og holde on-line kranse kurser, som corona-venlige alternativer til min årlige julekranse workshops. Men derfor skal du jo ikke snydes for lidt lækker inspiration til årets adventskrans. Hvert år ved juletid her jeg så heldig at style julestjerner sammen med min dygtige kollega Anna Marie Hillebro, for Stars for Europe.

Og det betyder (heldigvis) at jeg altid har et par billeder på lager, når advent og julen nærmer sig.

Kransen herover lavede jeg af den allersmukkeste farve af poinsettia, nemlig den kølige rosa. Nogle af jer har måske bemærket at jeg har en svaghed for lyserød, og det gælder også for julen her i huset.

Sådan gør du:

Rosa stjerner, rosa roser, sorte ligusterbær og falmende hortensia, er sat i en ring af vådoasis (af den bionedbrydelige slags). Jeg har fyldt ud med den smukke grågrønne eucalyptus, og sluttet af med lange slanke sorte lys, for at skabe lidt modvægt til sødmen i det rosa.

Op på et smukt fad med kalorius, og så er du adventsklar.

(PS, BONUSINFO: du kan søge på advent her på bloggen, så er der maaaaaaasser af mere adventsinspiration jeg har lavet igennem mange år)

Min julegave fra mig til dig

Husk at jeg , som et plaster på corona-tristessen, og for at opmuntre jer alle til at blive hjemme og hygge, i god afstand, og samtidig skrue max op for julehyggen i disse anderledes tider, har valgt at lave en DIY julekalender til dig.

Det betyder at jeg, hver dag fra d. 1 til d. 24 December, vil lægge en film op på min story på Instagram, med dagen jule DIY. Det vil være sjove, fine, finurlige, nogle lette, nogle lidt sværere ideer til hvad du kan julepynte med af grønne og botaniske sager.

Jeg lover det er noget for dig der er kreativ havenørd eller botanik tosse som jeg ( ;

Jeg elsker at høre fra dig

Men fortæl mig lige, hvordan skal din adventskrans se ud i år?

-og er den julekalender mon noget for dig?

Stort fredags kram til dig

KH

Psssst!
Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

2 kommentarer til “Adventsklar? ::: Inspiration til årets adventskrans”

 1. Den er så mega cool -WAUW… ???? Har endnu ikke en skarp plan i hovedet for min adventsdekoration. Den plejer at tage form, når jeg tager ud for at handle lys, blomster og grønt. Mh K

  1. Hej Karina,
   Tak, man behøver heller ikke en plan, ideerne kan sagtens komme når man ser de rigtige materialer ( ;
   God fornøjelse, og dejlig første søndag i advent ( lige om lidt)
   KH Dorthe

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.