fbpx

Klar til advent?::: grøn og botanisk adventskrans

Er du klar til advent?

Det er cirka den mest perfekte start på December, når den første falder på en søndag, hvis du spørger mig…

Og sådan er det i år. Men det betyder også at vi skal være klar med adventskransen lige om lidt, så her får du et par tips til hvordan den kan se ud i år.

Grøn og botanisk adventskrans

Adventskransen lavede har jeg lavet for Boligliv for et par år siden.  Den er inspireret af skovbunden, som jeg elsker den med al dens eventyrlighed og grønne nuancer. Efeu snor sig op om læder snoren som kransen hænger i, og sammen med hængeplanter som perler på snor og hjerteranke, vælder de ud over siderne af kransen, som hovedsageligt består af mos.

Og så er det eller bare at tilsætte lidt tryllestøv. Her kommer det i form af champagnefarvede lys med guldskær fra Broste, og messing pynt fra Ferm Living.

Hos mig bliver julen ofte grøn, og jeg synes at guld er den absolut smukkeste farve sammen med alt det grønne. Så når den hænger der i al sin naturlighed, og glimter i guld, er det helt perfekt for mig.

Hvad synes du, må adventskransen være grøn, eller er du mere til andre julefarver?

 

HUSK at der er julekranseworkshop på tirsdag, og du kan lige nå at snuppe de to sidste pladser hvis du er hurtig ( ;

Kram

 

Psssst!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.