fbpx

DIY ::: Dark & Handsome adventskrans

Det er på søndag det går løs?.

I tirsdags fik i feberredningen af en adventskrans, men idag har jeg brugt lidt mere tid i botanik værkstedet, og lavet en lidt mere avanceret adventkrans?

Den er mørk og mystisk, og på en black friday som denne, vil jeg egentlig bare opfordre til at blive hjemme, og lege med botanik, i ly og læ for de tilbudshungrende turboshoppere i laverdens stormagasiner

Når jeg laver adventkranse, juledekorationer, bordpynt eller andet, så elsker jeg prosessen, hvor jeg går ud og leder efter ting

Det er sjældent at jeg har en plan på forhånd, det er snarere en fornemmelse. Og mens jeg samler sammen, smukke fade, flotte lys, dramatiske planter, så begynder det hele at tage form i hænderne på mig

I just love it !!!

Denne gang var mit humør til de mørke og dramatiske farver (som jeg har kredset en del om denne sæson) Jeg faldt pladask for den lilla fløjlsplante, der er smækfuld af drama, og jeg synes at den lille mini ananas tilfører præcis det twist af dekadence jeg har lyst til, sammen med det glimtende kobberfad

Du skal bruge:

Kobberfad (Broste)

julekugler (Søstrene Greene)

smukke lys i rosa og bourdeaux ( Broste)

ler

mos

Eceveria

Mini pynte ananas ( den lokale blomsterhandler)

Fløjlsplante  Gynura aurantiaca

a

Sådan Gør du:

  • Placer lysene lidt forskudt, bagest på fadet
  • Sæt nogle af dem på en klat ler for at lave højden lidt forskudt på dem
  • Tag fløjlsplanten ud af potten og arranger den med eceveria og mos omkring
  • Læg lidt mos omkring lysene, og dæk leret med mos
  • Placer den lille mini ananas og julekugler efter behag forrest på fadet

Så er du klar til advent ( ;

(Husk guldsko og glimmerkjole når du tænder den)

 

Rigtig god første advent på søndag

( ; Dorthe

 

Tak til Floradania for planter

 

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag

Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.