fbpx

DIY:::Supernem adventkrans

Idag er der bare fire dage til at vi skal tænde det første lys i adventkransen, og hvis advent har det med at komme bag på dig, så er her inspiration til hvordan du hiver den hjem på en nem, hurtig og billig måde

Jeg har bare købt en kurvfuld clementiner i Irma

Clementiner er noget af det der sparker julestemningen igang herhjemme, og når man kan få dem med blade på, er de så dekorative og julede, synes jeg, at man næsten ikke har brug for andet.

Jeg har bare stukket fire smukke guldfarvede lys (fra Broste) ned i kurven, i hver sin lille klat ler til at stabilisere dem, et par kogler på bordet og måske en enkelt grangren stukket ned i kurven, og så er julestemningen hjemme?

 

Kransen på væggen er bundet af vildrose, mispel og et par smukke papirblade jeg har lært at klippe af den dygtige Marianne  Eriksen Scott Hansen som ultimativt er dronningen af papirbotanik ?.

BUM?.så er jeg klar til advent!

 

PSSSST er du til lidt mere avancerede modeller, så stay tuned, der kommer endnu mere advent

 

KH Dorthe

 

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag

Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.