fbpx

Styr på komposten::: i multifunktionel spand

Jeg hader spild af mad?!

Så derfor komposterer jeg, og det gør jeg fordi det giver så meget god mening at omsætte alt mit grønne køkkenaffald til gødning til min have.

Meget af det der ikke kan komme på komposten får hønsene, så på den måde har vi heldigvis meget lidt madspild i mit hus.

Til det formål, har jeg længe haft to store skåle stående og rode på mit køkkenbord. En med alskens grøntaffald til komposten og en anden med madrester, pastaskruer og uspiste madpakker til hønsene?

Irriterende og ikke særlig kønt?

Kompost og hønse spand foto Dorthe Kvist Meltdesignstudio 2

Men nu har jeg fundet den perfekte løsning?.

sig hej til mine nye venner med det mundrette navn ?Omniutil?

Spandene som forhandles af Det gule hus-engros er af japansk design, de er totalt multifunktionelle, de er lufttætte og kan klare en vægt på op til 150 kg hvilket vil sige at de også kan bruges som skammel ??.

Kompostspand

Så nu har jeg totalt styr på kompost og hønsemad, og jeg elsker at de kan bruges som skammel i en ruf, når små mennesker skal hjælpe med madlavningen, eller store mennesker skal nå noget i det højeste skab?.

Kompost og hønse spand foto Dorthe Kvist Meltdesignstudio

Spandene kommer i alskens pang, støvede og labre farver, og kan bruges til en milliard forskellige ting. Se meget mere om dem HER

PSSSST!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest

eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

 

Og HUSK at du kan vinde Byhaven, kål, kartofler og kærlighed lige HER

2 kommentarer til “Styr på komposten::: i multifunktionel spand”

  1. OH, det er jo præcis sådan en spand jeg har brug for. Lige nu bruger jeg skåle og plantespande. Ret ucharmerende. Sådan en lufttæt spand med låg ser ud til at være god til præ-kompost. Så lugter det heller ikke. Omvendt er det også lidt voldsomt at købe en spand til skrald, men den er rigtig fin til ønskesedlen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.