fbpx

Sådan får du styr på urterne i køkkenet

Jeg har altid en lille urtehave i mit køkken, og nu har jeg endelig fundet det helt rigtige at ha´den i

Sådan får du styr på urtehaven Foto og styling Dorthe Kvist Meltdesignstudio 3

De fine plastic bokse er lavet i japan, kollektionen hedder Sceltevie, og de kommer i flere forskellige formater og højder

Sådan får du styr på urtehaven Foto og styling Dorthe Kvist Meltdesignstudio

Krydderurter, køkkengrej og nyhøstede grøntsager?..

I køkkenet, på kontoret, værkstedet, drivhuset, udekøkkenet, på altanen?.

Der er en trilliard muligheder med de fine spande. Jeg har valgt dem  i min yndlingsfarve, men de kommer i et væld af fine farver, hvilket godt kan gøre det lidt svært at vælge. Det er Det gule hus-engros der kan fortælle dig hvor du kan købe lækkerhederne, kontakt dem lige HER

Sådan får du styr på urtehaven Foto og styling Dorthe Kvist Meltdesignstudio 1

Super smart når man skal have hele balladen med ud til grillen eller udekøkkenet i en ruf

se mere om udvalget HER

 

PSSSST!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.