fbpx

Terrassetips & giveaway::: Sådan pimper du dit uderum

(Reklame for Kronen Vanløse og Sinnerup)

Har du fået pimpet dit uderum?

Kig med her hvor jeg deler alle de tips du har brug for for at gøre dit uderum superhyggeligt og klar til foråret, og så har jeg en skøn giveaway på højkant ( ;

Sådan pimper du dit uderum Dorthe Kvist Meltdesignstudio

Sådan pimper du dit uderum

Manner hvor er det lækkert lige nu!

Alting springer ud i sådan en fart at jeg dårligt tør blinke med øjnene for ikke at gå glip af alle dejlighederne, og det er i den grad blevet tid til at gøre haven, terrasserne, altanen og hyggepladserne klar, så vi kan nyde foråret i rå mængder.

Måske så du mine små stories på Insta i sidste uge, hvor jeg var på vej i Sinnerup i vores nye center Kronen i Vanløse, for at finde noget til at pimpe min terrasse med, se her hvad det blev til.

Ja det er jo så det her område på terrassen, jeg vil prøve at pimpe, det er jo OK, men det er ligesom at der mangler noget ikke?

Terrassetips

Her kommer en liste over de vigtigste ting du skal tænke på når du pimper din terrasse, og så viser jeg hvordan jeg har gjort det (og hvorfor)

Sådan har jeg gjort:

 

 1. Først lagde jeg et tæppe, det samler rummet, og markerer en zone, i det her tilfælde loungeområdet.
 2. Nyt sofabord: Det afslappede træbord i country stil har en dejlig størrelse, med plads til et hav af cocktails, kaffe og kage, eller mange fødder oppe på bordet alt efter humør, og så tilfører det varme på terrassen
 3. Ekstra siddepladser: Det er altid godt med et par ekstra siddepladser, hvis festen skulle udvikle sig. Rattan taburetten her kan også bruges som sidebord, eller til at stille en plante på.
 4. Dims: dims er mit ord for alle de dejlige ting der gør et rum hyggeligt. Drivhuset på bordet er super hyggeligt med de gråløvede planter i, og så er havestemningen ligesom slået fast.
 5. Vaser til havens blomster: Kan man ikke få for mange af, den her er nærmest en skål med havens skatte. Jeg har snuppet et par syrenblomster, og en gren af  Gråblad senecio cineraria ´Silverdust, og sat i vand i den fine vase.
 6. Hyggelys er et must på terrassen: En smuk stor lanterne skaber fin stemning på terrassen, både om dagen, men i særdeleshed også i sommernatten.
 7. Masser af planter: Planter er det der trækker haven helt op på terrassen, og skaber en frodig stemning i dit uderum. Krukken her er smart fordi den står på et lille stativ, for træterrasser kan ikke tåle at der står store ting på dem, så stativet gør at terrassen er glad, og at du ikke behøver at rende og flytte på krukken. Sørg for at der er dræn i krukken, dvs. at vandet kan løbe væk, hvis det skulle finde på at regne i flere dage.

Sådan pimper du dit uderum Dorthe Kvist Meltdesignstudio

Se nu bare her, hvor fint det blev ( ;

Et mekka af møbler, mode og indretning

Og som glad 2720 Vanløse-borger, bliver jeg nødt til at slå et slag for vores nye fine flotte center Kronen. Sinnerup, er et af de steder jeg altid skal tjekke ud, når jeg er i centret. Her kan du købe alt hvad du måtte drømme om af boligdims, tæpper, krukker, keramik, skønne vaser, lyskæder, mode, smykker og you name it.

Sådan pimper du dit uderum Dorthe Kvist meltdesignstudio

Udover de kendte møbel og interiørbrands, sælger Sinnerup også deres eget design, som ikke fås andre steder. Lige nu kan du, udover de her fine ting jeg har vist,  b. la. finde fine krukker, lækre puder, varme plaider, tæpper, potter, møbler og meget andet til dit uderum, og der står altid et par søde mennesker parat til at hjælpe dig.

Coco the cat, var den selvfølgelig den første på stedet til at tjekke den nye indretning ud, han var vild med det, og sov i sofaen resten af dagen…

Giveaway vind et gavekort til Sinnerup

Der er et gavekort på 500 kr på højkant til dig fra Sinnerup, så DU også kan få pimpet din terrasse.

Alt du skal gøre, er at smide en kommentar her under indlægget og fortælle hvilket uderum der er dit yndlings, og hvad du drømmer om at pimpe det med.

Du kan jo tjekke deres katalog ud HER

Vinderen finder jeg mandag d. 6 maj, og den heldige får direkte besked YAY!

 

Og ha´ så en rigtig dejlig weekend (lige om lidt)

Kram

 

Psssst!

Jeg er blevet nomineret til årets grønne profil af CPH garden, vil du stemme på mig, det tager bare et sekund, så bliver jeg himmelhenrykt, du gør det lige HER

Og ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

30 kommentarer til “Terrassetips & giveaway::: Sådan pimper du dit uderum”

 1. Jeg får snart to altaner, og jeg kan ikke vente! Min drøm er at pimpe dem med en masse smukke krukker fyldt med planter.

 2. Jeg drømmer om nogle bløde møbler / evt. kurvemøbler til terrassen, så lidt økonomisk hjælp ville være godt 🙂

 3. Anette Ninon

  🔥 Jeg elsker vores terrasse nede i haven, at sidde der og hygge, jeg har længe ønsket mig et bålfad 🔥

 4. Sikke en flot forvandling! Mit yndlings uderum er terrassen i sommerhuset som vi byggede forrige sommer. Den er gigantisk og derfor har vi haft lidt svært ved at indrette den hyggeligt. Jeg vil helt klart prøve med samme produkter som du har brugt her, især tæppet og drivhuset gør en stor forskel.

 5. Jeg kunne godt tænke mig en lounge afdeling på den overdækkede del af terrassen. Her synes jeg Bali-serien er rigtig flot
  Kunne også være en Day-bed i stedet for, f.eks Georgia og et lille bord. Jeg har en tyk skive af en træstamme, som kunne blive flot som bord (med hjul under)
  Og så selvfølgelig masser af krukker med smukke blomster, som jeg altid har 🌸

 6. Mit yndlings hyggerum i vores have er i hjørnet under den overdækkede terrasse. Og her fik jeg lige et par tips til at skabe endnu mere hygge – vi mangler da et tæppe 😀. Og dimser kan man aldrig få for mange af 😍

 7. Rikke kramer

  Jeg elsker vores terrasse og ville blive meget glad for at pynte den med krukker med smukke blomster og krydderurter til når vi griller. Ville også være dejligt med et lunt tæppe og nogle puder!:)
  Mvh Rikke

 8. Vi har hyret en tømrer til at lægge en træterrasse ud for vores stue, og jeg kan virkelig ikke rigtig vente med at få indrettet det nye uderum. Jeg er overbevist om, at det kommer til at danne ramme for mange gode timer, så vi tillader os at bruge en del på at få den indrettet perfekt.

 9. Mit yndlings uderum er min terrasse men den kunne virkelig godt bruge noget af den fine hygge du har på din😊 jeg ville pimpe op med et tæppe og lamper🙏

 10. SÅ fint!
  Mit yndlings-uderum lige nu er et shelter i bunden af min have – bygget af genbrugsmaterialer. På bagsiden er der isat genbrugsvinduer, da vi bor ud mod savannen i Aalborg Zoo. Fra haven og shelteret kan vi se giraffer, zebraer, kuduer osv. 🙂
  Jeg mangler at indrette pladsen foran shelteret. Lige nu er det græs med et bålsted. Overvejer ærtesten, et par krukker med farverige sommerblomster og smukke lanterner, måske en ekstra siddeplads.

 11. Må man nævne uderum, som man ikke har adgang til mere? For så var det min svigermors rodede have med gamle træer og små gemmesteder. Nu er det altanen, som er blevet pimpet med masser af planter i potter over det seneste år. Men der mangler en loungestol eller -sofa. Det måtte godt være en i rattan for at give lidt modspil til den nybyggede lejlighed.

 12. Janni Riis Simonsen

  Mit ynglings uderum er det gårdmiljø i skal til at indrette og derfor ville det være perfekt at vinde et gavekort til Sinnerup som skulle bruges til at købe nogle lanterner

 13. Rikke Hyldgaard Hansen

  Jeg mangler pynt til mit nye, lange havespisebord. Et par pæne potter med planter og en fin lanterne ville være en start. Og måske et skind til bænken….

 14. Mit yndlings-udrum bliver helt klart vores nye terrasser, som lige nu er ved at blive etableret efter Dorte’s haveplan og anvisninger. Kan ikke vente med at indrette med møbler, dims og planter.

 15. Mit ynglings uderum er helt klart ved vores sø, der er så skønt. Lige nu er der kun to amerikaner liggestole og intet andet. Drømmer om fine krukker og en masse lygter og et lille bord.

 16. Det må blive terrassen men vi er kommet lidt til og dele den op i 2 … inde under overdækningen står spisebordet og ude står Hobbit hjørnet men ville rigtige gerne kæde/binde de to mer sammen 🤔🙃
  Tak fordi man kan finde skønne dig så mange steder 😘 kh Joy

 17. Mette Sloth Andersen

  Tak for inspiration🌿 Jeg er især vild med træbordet som ville være en perfekt hyggeskaber i min dejlige overdækkede terrasse hvor jeg har en rattan hjørnesofa med rattan sofabord og det hjørne mangler noget personlighed som det bord og nogle grønne plante virkelig kunne tilføje🍀

 18. Mit yndlingsrum i haven er absolut drivhuset. Indtil videre er der både plads til driveri af både planter og for mennesker, men snart overtager planterne!

 19. Sikke fint!
  Mit yndlingsuderum er faktisk hele min kolonihave – den er indrettet så det hele hænger sammen, og man kan se det hele fra alle hjørner – så skønt! Vi har dog udvidet matriklen, hvor det gamle hus nu er revet ned, og der venter os et helt nyt og stort bygge- indretningsprojekt. Så drømme er der nok af – men jeg ville måske starte med et bålfad og en stor krukke, bare fordi så er man ligesom igang! 🙂

 20. Birgith Weber

  Mit uderum er helt klart mine terasse i min kolonihave som jeg fik lavet sidste år. Den er fantastisk . Jeg mangler bare et tæppe, nogen lygter og måske noget jeg ikke ved jeg mangler 😂 Kender godt butikker i Vanløse den er sååå skøn.👌🙏🍀🤞 Dbh Birgith 🌷🦋🌹🌻🐝⚘

 21. Julie Rosenskjold

  Jeg er i gang med at indrette et loungeområde i et hjørne af terrassen, der er indrammet af huset på tre sider. Drømmer om et gårdmiljø med sofagruppe, planter, lanterner, puder og plaider, som kan blive yndlingsspot for mig og baby, mens vi går herhjemme på barsel. Så noget boligdims fra Sinnerup vil absolut gøre lykke i den proces.

 22. Mega inspirerende indlæg – hvor er det bare fint. Kan godt forstå at Coco kan lide det nye område… Mit yndlingsrum er mit nye driverhus, hvor vi daser, mere end vi dyrker. Et stort egetræsbord er husets hjerte og samlingspunkt for familie og venner. Jeg nyder virkelig at sidde her med en god kop te omgivet af duftpelagonier, klematis, lavendel og et gammelt oliventræ og læse historier for mine piger. Mange hilsner Karina

  1. Så fik jeg lige tjekket kataloget fra Sinnerup. Ville pimpe lyskæde og lanterner til de mørke aftener. øøøjjj hvor har de mange lækre sager 😉

 23. Egentlig mine forældres sommerhusterrasse, hvor der er krog til hele dagen.
  Herhjemme drømmer vi om noget lignende på vores terrasse og ville elske nogle lanterner til aftenområdet

 24. Min lille lounge er klart mit fortrukne uderum!
  Lige et spørgsmål til indlægget: Kan tæppe og loungehynderne godt være ude hele sommeren eller tager du dem ind hver aften?

 25. Jeg håååååbede sådan på at vinde din sidste give away, for jeg har brug for hjælp til at opgradere min lille grønne firkant.
  Vi har overtaget en have i det rækkehus vi flyttede ind i for halvandet år siden, og der er et stykke vej endnu (har lagt et haveindlæg op for et par dage siden).

  Men når jeg nu ikke vandt den, så kan jeg måske vinde denne gaw i stedet, jeg krydser fingre!!!

  Mit favorit uderum er vores område med hængesofa, og så alt det som lys gør for haven.

  Har du i øvrigt npogle fif til små haver?

 26. Vores terrasse trænger. Det kan ses at vores genbrugsfund gennem 15 år er ved at være lidt trætte:-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.