fbpx

Giveaway::: Urban farming havegear

Så er der godt nyt til alle havenørder, altan entusiaster og urbane bonderøve!

Nu kan du nemlig vinde en laber pakke med udstyr fra min nye kollektion af bæredygtigt havegear til den urbane farmer YAY!

Vi fejrer påsken og forårets ankomst, ved at lave en fabelagtig giwe-away her på bloggen, det eneste du skal gøre er at skrive en kommentar nederst her på bloggen, om hvad du har tænkt dig at dyrke på din altan, tagterrasse,baggård, villahave, fælleshave, eller hvad du nu har

Så skal du dele opslaget på FB og du må selvfølgelig gerne smide et ?like?efter bloggen, hvis ikke allerede du har gjort det ( ;

Vind urban farming havegear

Det vi (Nelson garden og jeg ) har puttet i påskeægget er :

 • Mit yndlings forklæde/toolbelt i økobomuld med skindkanter
 • Et sæt håndredskaber i FSC mærket asketræ(skovl, greb, gaffel) 
 • En smart wall pocket så du kan dyrke din urtehave på væggen (så behøver du faktisk slet ikke en have)
 • Og den lækre lille potmaker, så du kan lave dine egne forspiringspotter af avispapir,

BAM!
Vi trækker lod efter påske ??

Jeg er blevet inviteret til at gæsteblogge hos Anna og Peter ovre på Urban garden Company´s blog, for at fortælle lidt mere om min kollektion, som de har i deres skønne webshop,

og de kører havefestival hele påsken med 15% på hele  kollektionen af bæredygtigt havegear til den urbane farmer, så skynd dig over og tjek det ud, du klikker bare lige HER

 

Og du kan selvfølgelig også læse det hele lige her:

 

Dorthe Kvist by Nelson Garden

-En kollektion af bæredygtigt havegear til den urbane gartner

Flere og flere vælger at bo i byen, og beregninger viser at i år 2050 vil ni ud af ti bo i en storby. 

Samtidigt fylder bevidstheden om finanskrisen og klimadebatten i vores bevidsthed? vi kommer fra overforbrug og klimasvineri og bevæger os mod det individuelle og ikke mindst det bæredygtige, vi vil have ægthed, autencitet og noget der giver mening.

Og hvad giver mere mening end at dyrke sin jord?

Men fordi man bor i byen, betyder det ikke at man er parat til at gå på kompromis med noget. Her hersker (heldigvis)også drømme om selvforsyning og høst af egne gulerødder.

Kortere vej fra jord til bord er godt for både helbred/sundhed og miljø. Og det at dyrke sin egen mad understøtter tankerne om bæredygtighed, klimavenlighed, så nu pibler det frem med taghaver, baghaver, altanhaver og fælleshaver midt på stenbroen.

Det urbane uderum Er i rivende udvikling, urban farming er den nye sort, og det at dyrke i byerne er en tendens vi ikke på nogen måde kan overse. Samtidigt fylder bæredygtighed mere og mere og ?pay off? bliver i stigende grad vigtigere end ?show off?

clip_image002

I mit arbejde som havedesigner, tegner designer og indretter jeg byhaver (og villahaver) I 2012 udgav jeg bogen Byhaven, kål, kartofler og kærlighed ( L&R 2013) som er en havebog til dem der ikke har en have, men en altan, tagterrasse, eller baggård) jeg arbejder med havetrends, og holder foredrag om byhaver, haveglæde og havetrends, så på den måde har jeg fingrene godt nede i stoffet. Og med en baggrund som designer i modebranchen kunne jeg hurtigt se, at denne stærke tendens krævede noget helt nyt, nemlig løsninger og produkter, som er fleksible, mobile og taler til ens individuelle behov, og ikke mindst Bæredygtige. 

Derfor har jeg i samarbejde med Nelson Garden udviklet denne kollektion af bæredygtige produkter til den urbane gartner.

Kollektionen er lavet af Økologisk bomuld, af genanvendte plastic flasker, giftfri maling, FSC mærket træ, og printed på recycled papir, og er af virkelig god kvalitet.

Den består af plante beholdere der er fleksible (kan bruges til planter om sommeren, til opbevaring om vinteren) mobile (de kan nemt bæres rund i hankene, de vejer ingenting, og kan klappes sammen og opbevares i en skuffe når de ikke bliver brugt) og bæredygtige (lavet af genanvendte PET flasker) de kommer i størrelser der kan rumme fra den lille krydderurt på køkkenbordet til en mindre urtehave eller et lille frugttræ.

Der er en wall pocket med plads til seks planter, så man kan dyrke lodret, hvilket er en af de populæreste metoder i byerne når pladsen er trang.

Der er en rygsæk med plads til Computer/ipad, frøposer, haveredskaber og madpakke, når man skal cykle til fælleshaven i parken. Der er håndredskaber malet i fine farver så man kan finde dem i bedene, der er redskaber med skafter i en ny 3/4 længde, specielt udviklet til arbejde i højbede/containers, som det oftest foregår i byerne. Der er forklæde og toolbelt med plads til mobil telefon, handsker og redskaber, i økologisk bomuld med skinddetaljer. Samt håndsaks og opbindingstråd, alt sammen  i fynky farver, fordi havearbejdet skal være nemt, og sjovt.

Og fordi Jeg selvfølgelig meget gerne vil være med til at forskønne alt det dejlige potentiale af røvsyge baggårde, skraldeskure, tagflader, rabatter og hvad ved jeg, der findes over det hele i byerne, og bare råber på at blive til fine frodige dejlige haver.

Og det fede er at du kan købe det hele her i den ny åbnede labre webshop Urban garden Company

Alle har ret til en fed have !

#Growsomeshit

 

PSSSSSST!

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag

Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mitnyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

8 kommentarer til “Giveaway::: Urban farming havegear”

 1. Åh så lækkert et påskeæg!
  Som de urbane bonderøve vi er, så kaster vi os ud i flere nye sager i plantekasserne i år, bla knoldfennikel, sommerporrer og grønkål.
  Ellers kommer der et mega stort udvalg af tomater, som lige nu forspirer i windowfarmene i urbanhave-gruppens windowfarms. Der kommer bønner, spiselige blomster, et hav af krydderurter, salater, en agurk, spinat, rødbeder, bladbeder, jordbær, træspinat osv osv.
  Det hele flankeret af pyntelige blomster.

  På vegne af Den Urbane Have,
  ByBonden Nada

 2. Charlotte hintze

  I min have skal der dyrkes smarte tomater og sprøde (franske) kartofler…. love it

 3. I min have har jeg blåbær, timian og oregano. Nu skal jeg prøve rabarber, kartofler, lauerbær, persille, purløg, basilikum, salat og jordbær. Alt sammen i krukker/ planteposer.

 4. det ville bestemt ikke være dårligt med alle de lækre haveting. Den kommende altan skal plantes til med jordbær, kartofler, tomater, krydderurter og hvad jeg ellers kan presse ind på de få kvadratmeter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.