fbpx

Ny bog:::Falmet skønhed

HURRA så er den her, min nye bog

(+save the date/efterårets workshops)

Ohoj! hvor har jeg glædet mig til at holde den her baby i hånden

Falmet skønhed

Det er nemlig min seneste nyeste og dejligste bog, der handler om tørrede blomster. Den er en hyldest til det uperfekte, til naturen og til moder jord, som er den største skaber af alle. Falmet skønhed hedder den, og det er en smuk sag på 192 sider, sprængfyldt med DIY anvisninger til hvordan du kan lave alle mulige lækre dekorationer med tørrede blomster. De fabelagtigt fine fotos er skudt af fotograf Maria Fynsk Norup, og du kan se nogle af projekterne, sammen med bogen her:

Hvad er perfektion?

Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg er havedame, og kæmpe naturelsker. Jeg er muligvis moder jord største fan, og er helt på røven over hvad naturen kan frembringe af smukheder på alle måder. Men hvad er perfektion, for selvfølgelig er en blomst ubegribelig smuk, udsprunget og på sit højeste, men både rejsen derhen, og væk derfra, og når forfaldet træder ind, ja det er som regel endnu mere interessant, synes jeg. Og i bogen her hylder jeg ældningen, poesien i det uperfekte, og smukheden i forfaldet.

Her agerer smukke Maria både model og fotograf i bogen, som er så smukt layoutet af Sabine Brandt ( ;

Bæredygtige genbrugsblomster

I en tid hvor klima og bæredygtighed er allerhøjest på listen, er det vigtigt også at kigge nærmere på blomsterne. Hvordan er de dyrket, hvor stort et aftryk sætter de på klimaregnskabet? Som en forlængelse af den bæredygtige tankegang kan man også recycle og genbruge blomster Så I en tid med det største behov nogensinde for at bære sig bæredygtigt ad, er det at tørre genbruge, recyckle blomster, en måde at spare på resurserne, at genbruge og at gøre op med brug-og-smid-væk-kulturen.

Presserelease i byens lækreste blomsterbiks

Igår holdt vi presserelease af bogen, hos Stalks and roots, som lige har åbnet en webshop med tørrede blomster, så det kunne ikke være mere perfekt, se webshoppen lige HER

Frederik Pépin leverede lækker fingerfood, og der var rosa bobler fra Vinveto i torvehallerne.

Her kan du se et par glimt fra dagen, et par af bogens projekter, og alle de fine sager i butikken hos Stalks and roots

Jeg havde lavet hårpynt sammen med smukke E, inspireret af bogen -off corse, det var meget populært, faktisk blev jeg fotograferet mest bagfra den dag hahaha….

Hvis du vil ha´ fingrene i bogen kan du købe den hos  mit forlag Koustrup & Co  lige HER

og i boghandlerne fra næste uge.

Save the date Juleworkshops

Og så er der gode nyheder til dem af jer der gerne vil med til Årets hyggeligste event, nemlig Julekranse workshop. Det foregår Tirsdag d. 19 November, på et skønt sted i Valby, så sæt et stort kryds i kalenderen der.

I anledning af min nye bog Falmet skønhed, holder jeg også en workshop med tørrede blomster, det foregår mandag d. 18 November, også i Valby. Der kommer mere ud om detaljerne i næste uge, lige nu skal jeg på ugens sidste Havedesign light besøg hos en kunde, og så skal jeg eller puste ud efter udgivelsen, og det dejlige pressearrangement.

Så husk at sæt kryds, der plejer at være rift om pladserne:

Julekranseworkshop: 19 November kl. 19-2100

Tørrede blomster workshop 18 November kl 19-2100

Og ha´ så en skøn, skøn weekend

Kram

Psssst!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

4 kommentarer til “Ny bog:::Falmet skønhed”

  1. Tusind tak Susanne, det er jeg glad for at høre.
   Ha´en skøn (solskins) mandag
   KH Dorthe

  1. Tak, det er fotograf Maria Fynsk Norup der har fotograferet bogen, og jeg er så glad for de smukke fotos ( ;

   KH Dorthe

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.