fbpx

havedesign:::forårsløg i indkørslen update #3

Jeg har jo helt glemt at vise jeg hvilke labre forårsløg der skal i bedet i indkørslen

Havedesign

Så her kommer en frisk update på situationen, og løgene (som man siger)

Forårsløg

Ja, jeg kunne jo så ikke holde mig på måtten, og holde mig til en helt hvid farveskala, slet ikke da jeg så de her abrikosfarvede tulipaner, og den smukke narcis Replete, DET bliver godtnok fint sammen ( ;

Her får du navnene på løgene:

Tulipaner Salmon van Eijk

Narcisser:Replete, cheerfulness

Allium: Ping pong, Mount everest, Amplectens

Mon der er nok ? ( ;

HUSK at du sagtens kan nå at lægge forårsløg her i efterårsferien.

Hvilke er dine ynglingsfarver til forårs løgplanterne?

Ha´en skøn efterårsferie

Kram

Psssst!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

4 kommentarer til “havedesign:::forårsløg i indkørslen update #3”

  1. Hej Lise, Der er jeg helt med dig ( ;
   de blide pasteller er dejlige når vi kommer fra den farveløse vinter, Så kan pangfarverne komme om sommeren.
   Ha´en skøn weekend
   Dorthe

  1. Hej Marie, Tak for det, ja forårsløg er bare skønt. Jeg har købt de fleste af løgene hos Lidl, der havde nogle gode nogle, på det rigtige tidspunkt. Ellers kan du købe løg på planteskolerne og på nettet. Men husk at forårsløgene skal lægges om efteråret ( ,

   KH Dorthe

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.