fbpx

Mandags forelskelse::: Boho gardiner

På en moody-mandag, hvor regnen der trommer mod ruden, ikke helt kan bestemmesig for om den skal være sne eller regn, er der ikke meget andet at gøre end at drømme sig langt langt væk?.

33084336_040_b

Jeg drømmer mig til Marrakech, til Florida, eller lige lukt tilbage til Sri Lanka hvor jeg netop er vendt hjem fra, og det gør jeg med de her magiske gardiner, eller Makrame wall-hangings, som du kan købe lige HER

Makrame wallhanging Urban outfitters Dorthe Kvist Meltdesignstudio

31517535_011_f

De giver lige præcis den laidback-boho-summer stemning jeg har brug for på en mandag som denne?

Du kan købe det HER

Hvad drømmer du om på en moody mandag ?

PSSSSSST!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mitnyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.