fbpx

Bohemian Modern::: Mit hjem i ny bog

Jeg er lige kommet tilbage på dansk jord igen, efter et par uger under tropiske himmelstrøg ( som dem der følger med på Instagram nok har bemærket ) Og det er noget af en kold opvågnen, sådan af få bølgeskulp og cikadesang afløst af vinterregn og blæstens susen.

Men igår dumpede denneher lækre sag så ned i min postkasse, og det var noget der kunne få mit slunke post-ferie humør i top

Bogen Bohemian modern, og er lavet af den dygtige stylist Emily Henson, som står bag flere indretningsbøger, og ikke mindst stylingen af de fabelagtige Antropologie forretninger, som det altid er en enorm inspiration, at besøge.

Allerede på første side i bogen kan jeg kende mine hæklede planteholdere med pom pomér?…

Jeg var  blevet kontaktet af Emily´s engelske forlag for lang lang tid siden, og engang i sensommeren kom Emily og hendes dygtige fotograf Katya de Grynwald på besøg hos mig.

The greenhouse, har de kaldt kapitlet om mit hjem, og det passer jo egentlig ganske godt, da her jo er stopfyldt med grønne planter både ude og inde.

Jeg bliver helt glad i låget af at se mit hjem på disse smukke billeder, og det dejlige ved fotos er, at nullermænd og skramlede paneler heldigvis bliver helt usynlige og alt tager sig smukt ud. (til hverdag kan der godt være en anelse mere rodet, i admit)

Jeg synes at Emily og Katya har fanget detaljerne i mit hjem på smukkeste vis, det er i sandhed nogle dygtige damer.

Bogen er selvfølgelig smækfyldt af andre hjem end mit, og der er ikke et af dem, jeg ikke kunne flytte ind i lige med det vuns, det er hjem der emmer af liv, de er ægte, og virker ikke så stylede som man ellers tit ser i bøger og fotoreportager.

Ilove it !

Her er et par af mine favoritter (og der er mange)

Tillykke med bogen Emily Henson, den er virkelig fin !

Og hvis du har lyst til at få fingre i bogen kan du købe den lige HER

PSSSSSST!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mitnyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

1 kommentar til “Bohemian Modern::: Mit hjem i ny bog”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.