fbpx

Vind billetter ::: mit hjem er mit slot

Kunne du tænke dig at komme til have og boligmesse i Københavns aller hyggeligste have på Frederiksberg?

så læs med her,  for der er 3×2 biletter på højkant  YAY!

Vind billetter Mit hjem er mit slot Dorthe Kvist Meltdesignstudio

3 af jer heldige læsere kan vinde 2 biletter hver til Mit hjem er mit slot, som holdes i Frederiksberg have 18-22 MAj

PLUS et valgfit produkt fra min egen bæredygtige kollektion af bæredygtigt havegear

Wohoooooo!

Dorthe Kvist by Nelson garden En kollektion af bæredygtigt havegrej til den urbane gartner (10)

MIT HJEM er MIT SLOT, messen forener i 6 temaer, boligindretning, blomster, kunsthåndværk, antikviteter, gastronomi, mode og velvære.

Omkring 200 udstillere præsenterer det bedste indenfor hver deres felt, i den smukke gamle have, Haveselskabets Have på Frederiksberg (Tjek det ud HER)

a

Og jeg har, i samarbejde med Urban garden company, strikket en lille konkurrence sammen hvor DU kan vinde billetter til den hyggelige messe.

Alt du skal gøre er at tilmelde dig mit nyhedsbrev lige HER (ude til højre lidt nede, og ja så får du også den gratis have-guide oven i hatten)

Derefter smutter du en tur på Urban garden Company´s side og udvælger det Dorthe Kvist Produkt du helst vil vinde (undtagen startboxen)

Tilsidst skriver du i kommentarfeltet her på bloggen, hvad det er du gerne vil vinde, og hvem du gerne vil have med til messen.

Torsdag d. 12 Maj, trækker vi lod, og de heldige vindere får besked her på bloggen, og tilsendt biletter og Dorthe Kvist-havegear med det vuns.

Skynd dig og smid din kommentar, måske ses vi på messen

KH Dorthe

#whatsnottolike

 

Psssst!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

22 kommentarer til “Vind billetter ::: mit hjem er mit slot”

 1. Jeg vil blive super glad, hvis jeg vandt Blackberry knæpuden og så vil jeg tage min veninde, Ann, under armen og med på messen??

 2. Birgit Viola Albrechtsen

  Jeg vil meget gerne vinde Spade, Bellflower, da de to vi har begge er knækket. Den ene flere gange. Vil tage min mand Rune med.

 3. Charlotte Friis

  Hold nu op – jeg kendte slet ikke de haveredskaber – hvor er de fine!! Jeg ønsker mig BINDETRÅD, HONEYSUCKLE I DÅSE eller PLANTEPOSE BLUEBERRY MEDIUM ARMY 21 L.

  Vi tager altid afsted far, børn og tvillingetøser på snart 13. Det har vi gjort lige siden vores piger var små – for os alle er det ren forkælelse at komme afsted.. Vi elsker det og har altid elsket det. Faktisk er det så meget så jeg plejer at købe alle dage billet og så tager pigerne og jeg afsted liiige en gang mere uden far. Bevars han synes det er fedt – men på sin helt egen mande-måde og der er en gang nok for ham… Måske fordi vi også trækker ham rundt på Ledreborg lige inden og Gavnø ved juletid osv osv….

 4. Inge Nordstrøm

  Hej, jeg vil blive glad, hvis jeg vinder en Sekatør. Med på messen vil jeg, som de foregående år, tage min veninde Dorte Funder.

 5. Pia Rasmussen

  Skønne produkter – men mangler og ønsker mig en ny spade 🙂 Jeg skal igen i år besøge den helt fantastiske messe på Frederiksberg sammen med min mor – så det vil jo være fantastisk at vinde billetter 🙂 🙂

 6. Lise Klinkby

  Åhh den er svær – trænger til nye handsker, men det der forklæde er jo også fint… Ja det er det hele faktisk…

  Så tænker mit valg på falde på en startbox 😉

 7. Jeg vil helt vildt gerne have min dejlige veninde med. Vi elsker begge to Haveselskabets Have ?
  Jeg ønsker mig den store army 55l plantepose (eller måske er den på 21l stor nok?), for har købt en blåbærbusk til altanen, som posen ville være fantastisk til…

 8. Birthe Petersen

  Jeg vil blive glad for et sæt med en potmaker og plantepind. Jeg vil invitere min veninde Pouline med til hyggedag på messen

 9. Bente Hansen

  Skønne produkter – jeg ønsker mig en ny spade til at grave de fine stauder jeg køber på messen ? Jeg skal igen i år besøge den helt fantastiske messe på Frederiksberg og vil gerne have min havetosset søster med hun har aldrig været til messen – så det vil jo være fantastisk at vinde billetter ? ?

 10. Jeg har ikke været til messen og synes det vil være dejligt at komme af sted i år. Hvis jeg vinder, ønsker jeg mig Haveforklæde Peach Atracit og jeg vil tage Kjeld, min skønne havemand med.

 11. Yukiko Petersen

  Jeg ønsker mig Blackberry knæpuden, så tror jeg at jeg vil gider at tage ukrudt af 🙂 Min mand og jeg tager til udstillingen sammen hvert år, så naturligvis er det ham der skal inviteres!

 12. Vicki Højmose Dupont

  Hej Dorthe 🙂 Jeg ville elske at få fingrene i havegrebet Chestnut så regnormene ikke lider nød når jeg graver i haven- jeg har lige købt alle håndredskaberne, potmakeren og handskerne og det hele er bare lækkert havegear 🙂 wauuuu ingen rosentorne i fingrene mere !!
  Jeg ville tage min svigermor med i bilen og drøne afsted til KBH hvis jeg er så heldig at vinde 2 billetter. Vi deler havepassionen <3

 13. Karina Kaas Steensen

  Daisy kultivatoren ville bringe glæde her i haven – og jeg ville da elske at tage min svigerinde Kirsten med på messen – åh vi ville kunne få en skøn skøn oplevelse sammen 😉

 14. Helle Dupont Hansen

  Hakkejernet Nettle, ville gøre utrolig meget gavn i min have ☺️
  Så ville jege tage min dejlige datter under armen, og se den skønne udstilling ? Det ville blive såååå hyggeligt ?

 15. Jeg ville gøre min mor glad med et par nye havehandsker til hendes grønne fingre og ikke mindst en tur til vores fælles yndlingsudstilling Mit Hjem er mit Slot. Så ved man, at sommeren er skudt i gang på bedste vis 😀

 16. Maria Christensen

  Jeg ville vælge et Apricot forklæde, hvis jeg vandt og jeg skal naturligvis have min dejlige mor med på messen.

 17. Tilde Mikkelsen

  Ej har aldrig hørt om denne messe før den lyder super cool 🙂
  Ville tage min mor med inden hun skal igennem en hård operation plus få en mor-datter dag sammen til Sjælland 🙂
  Og ville super gerne vinde Havegreb – Chestnut til både bede og især til jorden inde i drivhuset så det kan blive blandet sammen efter at være kørt ud og nyt kommet ind efter et mega nederen år som også var det første år for drivhuset hvor alle tomater blev angrebet af skimmel/kartoffel skimmel og ødelagde alt plus det var mega hårdt arbejde og prøve at redde det og fjerne blade og syge tomater hver dag, så håber på et bedre og mere solskins fyldt år i år især som det har været de sidste par dage har været skønt 🙂

 18. Ingrid Nielsen

  Jeg vil rigtig gerne vinde knæpuden blackberry. Jeg vil tage min søde datter med til messen.

 19. Ingrid Nielsen

  Jeg vil rigtig gerne vinde knæpuden blackberry og jeg vil tage min søde datter med.

 20. Anne Mette K

  Jeg ville tage min søde mand, der heldigvis er også nyder haven, hånden og besøge messen i de smukke omgivelser (så har jeg jo også en til at ‘slæbe’ mine indkøb :-). Jeg ønsker mig så meget det fine FORKLÆDE PEACH, ANTRACIT.

 21. Maria-Louise Pedersen

  Jeg ville gerne vinde et peach forklæde, og jeg ville tage min mor med til messen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.