fbpx

CPH garden:::Vind biletter til årets største haveshow

Vind biletter til CPH garden

Så går det løs igen, Årets største haveshow  for alle glade havenørder, urbane gartnere, plante passionataer, botanikentusiaster, gardenistaer, floristaer og kreative livsnydere. Og du kan vinde biletter lige her

Sæt et stort kryds i dagene 20-23 Juni, for det er lige der du kan få en ordentlig en, på haveopleveren.

En vild og vidunderlig urban oase

Nogle af jeg var med sidste gang i 2017, hvor jeg stillede op med min showhave ”En vild og vidunderlig urban oase”. I år er jeg blevet inviteret til at være en del af dommerpanelet, og det er jo en langt mindre strabadserende sag, så denne gang glæder jeg mig bare til at undersøge alle de smukke haver, og kigge dem efter i hver en krog. Og jeg lover jer at der er nogle fine nogle at vælge imellem, se bare her:

Og i år er der endda også en pris til den have publikum synes er den bedste ( ;

Og jeg kan godt afsløre, at det jeg kigger efter, er opfindsomhed, haveglæde og innovation. Du kan se mere om showhaverne HER

Her ser i årets dommerpanel, jeg er beæret over at være i så fint selskab.

 • Andi Pettis fra USA, der i 10 år har været horticultural director for The High Line i New York.
 • Gartner & havearkitekt Laila Sølager
 • Landskabsarkitekt Jakob Kamp
 • Havedesigner Dorthe Kvist
 • Anlægsgartnermester Lars Juncker

læs mere HER

 

Jo, jeg har tegnet en have

Men OK, jeg har ikke helt holdt mig i ro, for jeg har fingrene i en udstillingshave, nemlig ”Det rummelige haverum” som jeg har tegnet for Landhave (dem der laver de über-lækre højbede du måske har set i mit sommerslot). Udstillingshaverne er 4×4 meter, så de er en del mindre end showhaverne. haven er bygget op at højbede, og den kommer til at emme af charme, jeg siger det bare.

Og det er publikum der kan stemme på dem, så det håber jeg selvfølgelig at du vil gøre ( ;

Her kan du se hvordan haven kommer til at se ud:

Årets haveprofil 2019

Jeg er også nomineret til Årets haveprofil til CPH garden, og her vil jeg gerne starte med sat sige et stort tak til dem der har nomineret mig, det betyder meget . Jeg er på en mission som det havemenneske jeg er, og hvad den, og hvad jeg egentlig har gang i med mit havdesign, kan du se på den her lille video Klik HER

Så har du lyst til at stemme på mig, så vil jeg blive himmelhenrykt, du gør det lige HER (Du kan kun stemme indtil 15 Juni, så sæt dit kryds nu )

Haveinspiration og foredrag

Men tilbage til CPH garden. Udover de mange store showhaver du skal se, er der også en del mindre udstillingshaver. Der er et kæmpe spændende program med foredrag og workshops, der kører alle dagene, og der er en masse skønne udstillere og boder mad alt hvad du kan drømme om til haven.

Jeg holder f. eks foredrag om RUM i haven torsdag kl  1700.

Cph Garden 2019 finder sted fra 20. til 23. juni 2019 – hver dag fra kl. 10 til 18. Det foregår på pladsen ved Marbækstien i Ballerup, hvor der er gode tilkørselsforhold og mulighed for at parkere tæt på indgangen. Adressen er Marbækstien, 2750 Ballerup. Find vej via Google Maps

Så skynd dig at vinde et par biletter her, eller bestil nogle HER.

Sådan vinder du

For at vinde billetterne du skal bare skrive en kommentar lige her på bloggen, om hvem du vil tage med til CPH garden, og hvad du glæder dig mest til at opleve på haveshowet. Jeg trækker en heldig vinder der får direkte besked onsdag d. 5 Juni.

 

ses vi?

Åh det håber jeg…

Kram

Og ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

 

51 kommentarer til “CPH garden:::Vind biletter til årets største haveshow”

 1. Mette Jacobsen

  Jeg vil invitere min veninde Inge med
  Og jeg vil glæde mig til at høre dit foredrag om rum i haven

 2. Selvfølgelig skal vi afsted igen i år og selvfølgelig skal jeg følges med min mor. Hvis jeg vinder, skal hun have billetten i Mors dags gave. Vi skal rundt og se det hele, men vi synes begge at showhaverne er det mest inspirerende.
  Kærlig hilsen og på gensyn fra Fru Sommer & og fra Fru Sommer Senior ☀️☀️☀️

 3. Jeg ville give billetterne til min mor og far, da jeg endnu selv kun drømmer om at have en have, mens jeg til gengæld nyder deres i fulde drag, når jeg er på besøg.

 4. Magdalena Hermansen

  Jeg vil igen have min dejlige haveveninde Susan Mørk med.
  Vi vil hygge os i de fantastiske omgivelser og få inspirationen til nye udgravninger i vores haver 😊🤞

 5. Jeg skal selvfølgelig have min mor med som er gartner og vi skal naturligvis opleve showhaverne og nogle af de mange gode indlæg fx om fotografering ☺️

 6. Jeg ville invitere min veninde der er #havetosse 😊🌿🌹🌻 Selv har jeg ikke grønne fingre men hun ville helt sikkert kunne give mig lidt tips og gode råd hvis jeg tog hende med til haveshow.

 7. Jeg tager min mand med, for efter vi har købt hus, har det vist sig, at der var en gartner gemt i ham. Vi har aldrig været der før men vil håbe på en masse inspiration til at forene den private oase med masser af nytte for mennesker og dyr 😀

 8. Caroline Lempert

  Første dag skal jeg lære at fotografere blomster. Jeg skal også finde inspiration til højbede ala Gemyse i Tivoli. Drivhusdrømmen vokser og vokser. Jeg ved at Gabriel Ash udstiller. De frister.

 9. Charlotte Angelo

  Hej Dorthe
  Du får min stemme til årets haveprofil 2019 👍🌺
  Hvis jeg bliver den heldige vinder at de 2 billetter inviterer jeg min veninde Marianne med 😀👒🌞

 10. Birgit Petersen

  Jeg vil invitere min datter med. Hendes familie har en dejlig stor have med mange gamle træer og blomster. Hun vil blive glad for at se spændende haver.

 11. Jeg skal helt sikkert have min mand med – vi er lidt havetossede samt en søn, der er anlægsgartner. Vi har altid gang i noget i vores have, så vi skal se det hele, ikke mindst showhaverne, og have ny inspiration og gode ideer med hjem 😉

 12. Uh skøn præmie 😍 Den drømmer jeg om at vinde. Det vil være fedt at dele en særlig god oplevelse med manden min, der også er haveglad, men knap så havetosset som jeg. Måske falder der et par gode ideer i turbanen også, sammen med alle de flotte haver. En helt særlig oplevelser bliver det nok.

 13. Jannie weimar

  Min kære haveveninde Anna vil jeg tage med. Jeg var der sidste gang og det var nogle vildt fine showhaver, så dem vil jeg glæde mig til igen.
  Krydser fingre for at få ro billetter og kunne inviterer hende med på tur.

  Kh Jannie

 14. Susi Søgaard

  I 2017 havde jeg min mand og datter på 6 år med. Så kampen om billet nr. 2 kommer til at stå mellem dem. Da min datter efter eget udsagn har en Ph.t (Ja T ikke d 😄) i blomster løber hun nok af med sejren.
  Jeg glæder mig helt vildt til stemningen og i særdeleshed showhaverne. Sidst vidste jeg fx ikke der var noget der hed svømmesø, men nu ved jeg at jeg vil have en. Så gad vide hvad jeg opdager i år, jeg bare må have.

 15. Helle Rasmussen

  Jeg vil invitere min veninde Henriette med❤ Jeg glæder mig mest til at se og blive inspireret af showhaverne, men har også spottet de foredrag ud, som jeg helt sikkert gerne vil høre! Og så er der jo også alle de lækre fristende ting og sager til haven, man kan købe…!🙂😅🌻🌱

 16. Susanne Felding

  Jeg ville ta’ min mand med! Har aldrig været der. Har stor gammel have og er altid på udkig efter ny inspiration.

 17. Det bar en kæmpe oplevelse sidste gang. Jeg vil tage min søster med som sidder i kørestol, jeg håber på at få en masse ny inspiration med hjem. Min samlever er endelig begyndt at interesser sig lidt for haven, så jeg håber på at få ham til at indse hvor mange muligheder der er i indretning af haven. Glæder mig meget til at besøge CPH garden igen😀👍🍁🌷🍂🌱🌾🌸🌼🌼

 18. Åh, de billetter vil jeg så gerne vinde 😄 Jeg trænger til at vinde noget, haha. Min mand og jeg er ved at renovere have og vi kunne godt bruge noget inspiration og nogle gode input til vores store parcelhushave. Jeg ville derfor tage min mand med, hvis jeg vandt 😊

 19. Jeg kunne ikke komme afsted i 2017, så forsøgte at se på TV2fri og tjekke # på Instagram med videre… denne gang – åååh jeg håber.
  Jeg ville invitere en københavner-jyde med i “haven” 💚💚💚

 20. Ville tage min mor med, som er kæmpe haveentusiast, og som har forvandlet sin lille altan til det vildeste orangeri. Jeg ville selv glæde mig mest til at se showhaverne og få en masse inspiration til vores egen – lidt kedelige – have, som vi har ejet siden december.

 21. Jeg vil invitere min mand med til CPH Garden. Vi har lige købt vores første hus sammen – med en stor have, der er fuldstændig tilgroet med krat, buske og træer. Vi mangler derfor i den grad inspiration til at få anlagt en hyggelig og stemningsfyldt have med mange forskellige rum. Derfor skal vi selvfølgelig høre foredraget om RUM i haven om torsdagen.
  KH Thomas

 22. Jeg vil tage min mand med. For 2 år siden flyttede vi fra Nørrebro til Midtfyn, fra 2-værelses lejlighed til lille landsted, som vi er i gang med at lave til vores eget lille paradis. Der var ikke meget i haven, så vi flyttede ind, og nu har vi to køkkenhaver, en lille frugtlund, den vildeste bålplads og mange flere projekter på vej. Og vi glæder os til at samle inspiration til en masse mere, når vi kommer forbi CPH Garden 🌱🌸🌿

 23. Anne Fau Greve

  Jeg glæder mig til igen at opleve Cph garden.

  Jeg glæder mig mest til både show og udstillingshaverne, og i det hele taget at suge inspiration til mig…og lade mig forføre.

  Jeg tager igen min sødeste haveveninde Pernille Sparsø under armen til en dejlig oplelse.

  Jeg syntes dengang og stadig, at du ikke vandt prisen for bedste showhave. Derfor glæder det mig extra, at du denne gang sidder i dommerpanelet

  Knus og glade havehilsner fra mig til dig 🌸

 24. Lisbeth M Kristensen

  Jeg vil følges med min veninde og svigerinde Mette. Hun har også grønne fingre og anbefalet din blog til mig, som vi begge med glæde læser og henter ny inspiration fra. Vi skal se ALT ved Cph Garden 2019 og selvfølgelig lytte til dit foredrag om RUM i haven. Krydser alt for at vi skal på tur. Mvh Lisbeth

 25. Jeg ville tage min veninde Jeanette Lykkeberg med :0) og da vi begge gerne vil ha en sød hilsen i bogen vi købte i Rema da du fortalte om den… ku vi jo få den derude samtidig med vi nyder det du laver 😁😘kh Joy 🍀🤞🍀

 26. Jeg vil tage min søster med, og lige præcis showhaverne glæder jeg mig til at se. Jeg er absolut til den vilde afdeling, men de meget stramme og friserede er også flotte

 27. Pia Brokmann

  Jeg vil invitere min søde svigermor med😊 Vi har mange haveglæder sammen og elsker begge at forbedre og forny vores haver. Vi har snakket meget om stilen, Den vilde have. Det kunne være skønt, at få inspiration og mere viden på det område😊🌱🌻🐝🐞

 28. Jeg vil tage min mand med. Jeg har længe ønsket at se CPH garden og få ny inspiration så jeg krydser fingre.

 29. Lisbet Snedled

  Jeg vil tage min mand med. Vil bare nyde stemningen, se de spændende haver og alle blomsterne.

 30. Carina Jørgensen

  Jeg vil tage min studieveninde med, da hun er den eneste i min omgangskreds der er havetosset ligesom jeg. Det vil være fantastisk at se på showhaver hele dagen og i det hele taget blive inspireret til haveomlægningsprojektet derhjemme

 31. Kære Dorthe.
  Hvis jeg er så heldig at jeg vinde, vil jeg invitere min have- og planteelskende veninde Rikke med. Jeg vil glæde mig allermest til stemningen og SYNET af alle disse kreative ideer, farver og kombinationer, jeg er sikker på, der er. Jeg har desværre aldrig været på Cph garden, men følger med…;-D.
  Med venlig hilsen Jane

 32. Vi er ved at renovere en gammel have og trænger sådan til god inspiration, jeg ville glæde mig meget til at se showhavene og komme til nogle spændende foredrag. Det var en stor oplevelse og en meget hyggelig venindetur i 2017 som jeg gerne vil gentage med min veninde og nabo igen i år hvis jeg vandt 🙂

 33. Malene Halvorsen

  Årh jeg ville så gerne kunne invitere min mand med. Vi var også afsted i 17 og sikke en skøn dag vi havde. Han er den der gør alle vores havedrømme muligt.
  Jeg glæder mig mest til at se showhaverne og udstillingshaverne. Og håber på inspiration til mere biodiversitet i vores egen have.

 34. Jeg vil tage min mand med, det kunne være sååå dejligt, hvis han kunne blive ramt lidt mere af haveånden, så vi kunne gå derude sammen og hygge os og have forskellige projekter 🙂

 35. Morten Christiansen

  Jeg vil tage min far med, som har mindst lige så grønne fingrer, som jeg selv har (hvis de da ikke er blevet sorte af jorden)

 36. Jeg vil invitere min skønne veninde med, så vi kan få tanket op med gode ideer til vores mange haveprojekter. Vi skal se på vilde haver, vand i haven og stauder med pangfarver.

 37. Jeg vil 100% tage den evige have entusiast Edel med 😀 vi ville elske at gå rundt og snuse til alle blomster, og drømme os frem til gode ideer hjem
  Til 😀

 38. Min kone skal da med, vi elsker specielt større planter ala camelia, dvs engelsk stil

 39. Edel leeper Bach Sørensen

  Vi vil meget gerne vind🤗 så jeg og min kære ven Anja👩🏼‍🌾👩🏻‍🌾 kan får nu ideas til vores hjem og haven på Fyn, og hygge os med den fint duft af blomster🌸

 40. Karina Lykke Sommer-Gleerup

  Jeg ville tage min mand med. Vi var også med i 2017, og havde en super hyggelig (men plaskvåd) dag sammen. Mh Karina

 41. Karina Lykke Sommer-Gleerup

  Jeg ville tage min mand med. Vi var også med i 2017, og havde en super hyggelig (men plaskvåd) dag sammen. Vi håber at finde inspiration til vores nye driverhus. Mh Karina

 42. Kære Dorthe, jeg ville elske at tage min mor aka min gartner in crime med😋 jeg glæder mig allermest til blive inspireret til nogle smukke plantekombinationer🌸🌻🌹

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.