fbpx

Blognews::: Bloggen flytter hjem

VIGTIGT, VIGTIGT, VIGTIGT!

Hvis du vil fortsætte med at inspireres, så læs med her.

Blognews

Jeg tog en beslutning i starten af 2019, som også kom til at påvirke både dig og bloggen, som jeg skrev om HER

Og nu gør jeg det samme.

Bloggen flytter hjem

Beslutningen dengang var at starte et samarbejde med en blogger platform, og prøvet at tjene lidt penge på bloggen. Desværre var tanken bedre end virkeligheden, og jeg har tjent til hvad der svarer til en god kop kaffe for at have bloggen plastret ind i store reklamer for hvad-ved-jeg i al den tid.

Så jeg har (for lang tid siden) slået op med bloggers delight og nu endelig, fået lov til at flytte bloggen hjem igen.

Stay tuned

HVAD betyder det for dig?

Det betyder (for dig) at hvis du har skrevet dig op til at få de nye blogindlæg direkte i din mailboks, så får du det ikke mere. For ifølge de nye GPDR regler, er den liste hemmelig, så jeg ikke kan se den.

Så HOLD ØJE, for i næste uge, ligger bloggen hvor den skal, nemlig på min hjemmeside www.dorthekvist.dk under fanen blog, og der kan du tilmelde dig igen, for at få blogindlæggene i mailen, hvis det er det du vil (Og det er en god idé for så misser du ikke et eneste)

Meget mere inspiration

Jeg håber vi ses på den anden side, for jeg har et sindsoprivende indlæg fra baghaven på vej, plus noget om alle de vilde projekter vi har lavet i haven sommeren over,-og det er mange, så stay tuned.

Og ha´så en skøn weekend

(og lad den blive fuld af sensommersol)

Kram

Psssst!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.