fbpx

Jeg har brug for din hjælp::: Design

En af de særligt spændende mails har ramt min inbox, og jeg sidder på tegnestuen med armene i vejret, men jeg har brug for din hjælp…

Lush & lovely er nomineret til designpris

Det viser sig nemlig at min vase lush & lovely, som du kan læse mere om HER, som jeg har designet for erikbagger a/s, er nomineret til Boligmagasinets designpris, og det er jeg jo himmelhenrykt for. Vasen er en del af en serie som hedder Inbloom, og du kan se de næste to vaser HER.

En særlig vase til blomsterelskeren

Serien af vaser har jeg designet til at passe til de forskellige buketter som en have byder på i løbet af sæsonen, for som i ved, har jeg jo jord i hovedet og blomster på hjernen ( ;

Det helt særlige ved vasen er den smukke gyldne flowercharm, der følger med vasen. Det er en metalkugle, som gør at du kan arrangere dine blomster så de ligner en million, i en ruf, du kan se en vide om det HER

Jeg har brug for din hjælp, stem og vind

Men sådan en pris kommer jo desværre ikke bare af sig selv, så jeg har brug for din hjælp. Jeg vil blive himmelhenrykt hvis du gider at gå ind og give din stemme på vasen, så er du samtidigt med i konkurrencen om at vinde en af de 10 flotte designpræmier til en værdi af mindst 5000 kroner, som Boligmagasinet udlover.

Omend jeg plejer at være rimeligt kvik, så ved jeg ikke om det var fordi det var fredag, jeg var træt i hovedet og havde været på farten hele ugen, men jeg måtte altså ringe til min samarbejdspartner fra Imerco, for at få hjælp til at finde ud af hvordan jeg selv fik stemt på vasen, for helt enkelt synes jeg ikke det var ( ;

Måske du er langt kvikkere end mig, og det er du sikkert, men hvis nogen har brug for en hånd at holde i, så kommer der en guide her til hvordan du gør.

Du starter med at gå ind på Boligmagasinets side HER, og så er du klar til at gå igang, det ser sådan her ud:

Trin 1

Trin 2

Du skal klikke af i feltet at du accepterer betingelserne, og så klikker du på start

Trin 3

Det der så sker er, at de forskellige kategorier kommer op med en række af billeder, og her skal du klikke på det billede du vil stemme på. Og du skal stemme dig igennem alle kategorierne for at komme videre, (og ja der er mange) men Hey!, det giver dig muligheden for at se noget af det bedste danske design lige nu ( ;

Trin 4

Når du så kommer til kategorien med vaser, så ser den sådan her ud….og så ved du hvad du skal gøre…( ;

Tilsidst skal du taste dine oplysninger ind, og så går din stemme til min vase, og så er det bare at krydse fingre.

Mens vi venter får du et brag af en forårsbuket af mig lige her, til at kigge på, og her kan du se hvordan jeg har arrangeret blomsterne i vasen, og den smukke flowercharm, for lige netop forår, det er hvad vi har brug for og gerne i store mængder, er det ikke rigtigt?

Vil DU gerne vinde Lush&lovely vasen?

Anyway, måske er det tid til en giveaway her på bloggen i anledning af foråret, eller hvad siger du, ville du blive glad for at vinde et eksemplar af Lush & lovely vasen?

Rigtig god weekend til dig

kram

Psssst!


Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

14 kommentarer til “Jeg har brug for din hjælp::: Design”

 1. Karin Brandt

  Hej Dorthe
  Så er der stemt på din flotte vase, som jeg altid har ønsket mig. Ønsker dig held og lykke????????????

  1. Tusind tak søde Karin, så er det bare at krydse fingre. God weekend til dig, her startede den med sna(ikke lige hvad jeg havde forventet) Håber på sol hos dig ( ;
   Kram Dorthe

 2. Hei Dorthe
  Da har du også fått min stemme, fra Norge, som jeg håper kan telle med.
  Lykke til !

  1. Hej Reidum,
   Tusind tak for det, jeg er sikker på at stemmerne fra Norge også tæller med ( ;
   Ha´en skøn weekend
   Kram Dorthe

 3. Hej Dorthe.
  Jeg stemmer også, fordi jeg synes designet er umådelig smart, men kunne bare ønske mig, at kuglen i vasen er sølvfarvet og det er jo kun fordi der i mit hjem ikke er meget “guld”, ej heller til jul. Jeg holder mig til sølv eller hvid-guld. Så, Dorthe… – var det noget, der kunne overvejes…?

  1. Hej Pia,
   Det kan du tro, det er allerede med i overvejelserne( ;
   Deværre er sådan an gang produktudvikling og salg, en langvarig affære, men sølv er helt klart på listen.
   Tak for din stemme, og rigtig dejlig (solskins) søndag til dig

   Dorthe

   1. Hej Dorthe. Jeg har også stemt på din flotte vase???? Jeg håber den vinder kategorien ????

 4. Hej Dorthe
  Så er der stemt på din vase
  Det er en rigtig god ide ????
  Er nemlig ikke så god til at få
  Blomster sat pænt i mine andre vaser
  Tillykke med nomineringen
  Knæk og bræk

  1. Hej Mette,
   Tak for din stemme og de søde ord ( ;
   Det er præcis min mening med designet, at det skal være nemt, dejligt at høre at det virker.
   Skøn (solskins) søndag til dig
   Dorthe

 5. Hej Dorthe.
  Så er der stemt på din smukke vase ????.
  Tak for sidst – 3 træer plantet, 3 mere i løbet af ugen og hegn bestilt samt masser af planter Tusind tak for levende inspiration ????.
  Held og lykke med konkurrencen????
  De bedste hilsner Edda

  1. Hej Edda,
   Tak for din stemme, og SÅDAN!
   godt at høre at der sker noget i haven, det bliver smadderflot ( ;
   Så kan foråret bare komme an.
   Kram Dorthe

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.