fbpx

Havedesign::: Har du brug for min hjælp?

Bliv forårsklar i haven med et havedesign light
– og få min bog ”Bliv ven med din have” med i købet. 

Jeg vil godt starte med at sige undskyld

Bloggen her er egentlig tænkt som et sted der bare skal være fuld af haveglæde og inspiration, og ikke et sted til salg og kampagner. Men jeg skrev igår at jeg ville sende et nyhedsbrev ud med et tilbud på havedesign light, og at man skulle skrive sig op til mit nyhedsbrev, for at få fingre i det.

Men i forhold til hvor mange der har skrevet sig op til at følge bloggen på e-mail (og KÆMPE tak for det) og IKKE på listen til nyhedsbrevet, tænker jeg at nogen måske har taget fejl af de to lister, og derfor kommer nyhedsbrevet (og tilbud) altså også her på bloggen, og undskyld for det, til jer der ikke gider læse om det, men bare vil læse om haveting, håber i bliver hængende ( ;

Og ja, det kan være lidt forvirrende med to lister, det kan jeg godt forstå.

Har du brug for min hjælp?

Nu er der ikke længe til havesæsonen endelig sparkes i gang igen. Du har sikkert allerede en masse spændende planer for din have, som du gerne vil have realiseret, men måske mangler du blot lidt hjælp til at komme i gang?

Måske har du et sted i haven der bare ikke fungerer, fordi skvalderkålen har taget over? Eller et bed, hvor planterne ikke vil gro? Eller måske du bare har en stor drøm at få realiseret dit staudebed, drivhus, hønsegård, køkkenhave, eller noget helt femte, men du ved bare ikke hvor, eller hvordan det skal placeres? Der kan være mange udfordringer i haven, og måske trænger du bare til sparring på det hele.

Men nu kan du blive forårsklar i haven med et havedesign light, også kaldet et Idé besøg
– og få min bog ”Bliv ven med din have” med i købet

En have tegnet med ord

Der er allerede supertravlt på tegnestuen, med masser af spændende haveplaner, så derfor har jeg valgt at prøve at samle light besøgene lidt, så jeg kan nå at hjælpe jer allesammen, derfor.

Hvis du er interesseret , så skriv til mig lige HER med din adresse, telefon nummer og mail, og gerne om der er en dag, eller et tidspunkt der passer bedre end andet. Så kontakter jeg dig med hvornår jeg kan komme til et Light besøg i uge 11

Sådan foregår det:
Jeg kommer forbi og besøger din have. Du skyder løs med dine spørgsmål og udforfringer, og jeg hjælper dig med med professionel sparring på dine udfordringer – og komme med masser af ideer til havens indretning og konkrete indspark til løsninger, på netop de områder du har brug for. Jeg kalder det
“en have tegnet med ord”

Praktisk information 
Varighed: Halvanden time
Du får: Sparring på ideer og konkrete løsningsforslag på de ønsker og drømme du har til haven. Det vil sige, at du får en have ”tegnet med ord”, som du selv kan føre ud i livet. 
Pris: 2.450 kr. (+kørsel )
Book inden den 11 marts, hvis du vil have et forårs havebesøg i uge 11 og få en signeret bog
 ”Bliv ven med din have” med i købet.
Skynd dig, for der er begrænset med tider. 
Jeg kører i perioden fra mandag den 15.3 – fredag den 19.3 mellem kl. 9 og 16
Sådan gør du:
Send en mail med din kontaktinfo, altså navn adresse og telefonnummer, og hvornår du gerne vil have besøg her
-Så vender jeg retur med konkret dag og tidspunkt, når jeg har et bud på en køreplan for ugen.
( Bemærk I uge 11 kører jeg kun på Sjælland). 
Skriv dig op lige HER

Har du brug for en haveplan?

Det kan selvfølgelig være at et light besøg ikke er nok, måske har du brug for endnu flere detaljer, og en hel tegnet plan for havens design, med plantelister, belægningsplan, og hele molevitten, så kan du selvfølgelig altid bestille en haveplan. Læs mere HER, så kan du helt sikkert finde en pakke, der passer til dit behov.

-Og bare lige for en god ordens skyld

Jeg kan godt forstå et det er forvirrende med de forskellige lister, så her kommer en forklaring:

Bloggen er her hvor du er nu, den er til havehygge og inspiration, og er den første boks du ser på billedet nedenunder.

Nyhedsbrevet er her hvor jeg sender gode tilbud, lidt nyheder og tilmeldinger til events, foredrag og workshops osv. det er den sidste boks du ser ( ;

Jamen så er der jo bare at ønske alle jer derude, som følge med her, en rigtig dejlig weekend.

Jeg har hørt at det bliver en kold en af slagsen, så det gælder om at styre sit forårsflip i haven, og vente en lille bitte smule med de sarte planter i haven.

MEN du kan sagtens klippe visne stauder ned, rive, beskære og ordne.

God fornøjelse

Kram

Psssst!


Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

2 kommentarer til “Havedesign::: Har du brug for min hjælp?”

  1. Hej Line,
   Tak skal du have, det er sædt af dig ( ;
   rigtig dejlig (solskins) søndag til dig

   Dorthe

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.