fbpx

Havetips::: Designtips til dit uderum (var det dig der vandt)

På en grålig januarfredag er det tid til at drømme grønne drømme om havens smukke rum.

Og det er også tid til at se hvem der løber med sidste uges give-away, nemlig den brandvarme kalender Guys with plants, men først kommer fredagens:

Designtips til dit uderum

Gør det nemt

For ethvert uderum gælder det, synes jeg om at gøre det hyggeligt og indbydende. Det er dejligt at have nogle gode pladser, og det er vigtigt, hvis ude rummet skal bruges, at det er nemt og bekvemt at bruge, dvs. at der står behagelige møbler fremme, der er lige til at bruge (og gerne på alle årstider).

Hvis du først skal i garagen, og slås med gamle barnevogne, haveredskaber og plæneklippere for at få bakset en god stol udenfor, er det højst sandsynliget at du ikke får nydt de sjældne øjeblikke hvor solen indbyder til at sætte sig og nyde den, specialet om vinteren og i ydersæsonerne.

Match dine møbler med planterne

Når du skal vælge farver på dine have møbler, eller dit tilbehør i haven, så kan det være en god idé at kigge dig lidt rundt. Er der nogle andre farver man kan læne sig op af, er der nuancer der kan fungere som guidelines, er der noget man kan låne som inspiration.

Læg mærke til hvordan stolene på fotoet ovenover, fuldstændig matcher de grågrønne porrer i krukken forrest i billedet, og dem i højbedet bagved. Se det er smukt, synes jeg, og ved at vælge en nuance som findes i haven i forvejen, er du sikker på at opnå et roligt og harmonisk udtryk.

Og hvis du kigger efter kan du se hvordan den også fremhæver den lilla kål der står i krukken.

Stolene er fra Fermob, de kan købes hos Rambow. De fås i rigtigt mange farver, og i mange skønne nuancer af grøn.

Det er smukt som de er blandet her, hvor den mørkegrønne også snakker så fint sammen med det stedsegrønne i den her smukke vinterhave, som findes i Tivoli, lige ved restaurant Gemyse.

Og HUSK at det kunne ligesågodt have været nuancer af lilla, ved siden af dit yndlings bed  eller lavendelrækken. Eller en helt anden farve, bare den findes i haven i forvejen.

 

Hvad synes du, er det ikke en smuk og indbydende vinterhave?

 

Nå men vi skal jo også have trukket en vinder af den fine kalender fuld af smukke mænd og nøgne planter ( ;

STORT TILLYKKE til:

Else Schiønning 

Jeg håber du vil nyde et helt år med smukt og grønt, som jo er så godt for øjnene( ;

 

 

 

Rigtig god weekend til dig derude ( ;

Kram

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag

Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.