fbpx

Var det dig der vandt?… Og tid til forårsblomster

Idag er det officielt forår, og hvilken bedre måde at fejre det på end at stikke hånden i hatten og trække denne måneds vinder af to biletter til CPH garden og en smuk havedagbog fra Haveselskabet

Se med her om det var dig der vandt??

A

Tadaaaaaaaaaa!

De to heldige vindere blev:

Rikke Hyldegaard og Fru Goettrup

Vil i være søde at skrive en mail til mig (dkmeltdesignstudio.com) med jeres adresse, så vil jeg sørge for at i hver modtager jeres præmie

Husk at skrive ?JUHUUU JEG VANDT?i emnelinjen

Stort tillykke til jer, og jeg glæder mig til at se jer på CPH garden.

Jeg takker for alle de fine kommanterre og likes i har lagt både her på bloggen, på Facebook og på Instagram, det har været rigtigt dejligt at høre lidt om hvad i forventer jer af CPH Garden.

Vandt du ikke?

Så er det bare at smide et lod i puljen igen, for vi kører samme konkurrence her i den første forårsmåned, hvor der igen er 2 heldige vindere der hver kan vinde to biletter til CPH Garden og en havedagbog. HEP!

I Marts måned skal du for at vinde gøre følgende:

skal du skrive en kommentar på bloggen her, om hvilke nye ting du skal afprøve i din have/altankasse/vindueskarm i år

Og så skal du følge med på instagram, og på Facebook 

b

Og i anledning af den officielle start på foråret (og den fine sarte solstråle der skinner ind af mit vindue) vil jeg vove pelsen, og sige at det er nu du kan skyde udekrukkerne igang med et ordentligt læs stedmoderblomster.

 

Rigtigt godt forår derude ( ;

KH og forårskram

Signatur Dorthe

 

PSSSSSST!

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag

Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

6 kommentarer til “Var det dig der vandt?… Og tid til forårsblomster”

 1. Karina Kaas Steensen

  Må absolut prøve lykkens gudinde igen

  Her i marts måned skal jeg plante masser af krydderurter i mine nye mobile højbede fra LAND – jeg glæder mig helt vildt – har allerede tyvstartet med masser af hornvioler i min yndlingskobber krukke – den følger årstiderne og får nyt LOOK 4 gange om året – det er blevet en skøn tradition at fejre et nyt kvartal og en ny årstid på den måde.

  Skøn dag til dig Dorte

 2. Det nye, jeg skal prøve i år, må være at få grønne græsser på altanen for at bløde op for alle de hårde materialer som omgiver min lejlighed og altan. Grønne græsser som svajer i vinden og som giver et andet lydbillede end byggekranerne og gravkøerne, som er dominerende nu.

 3. Marion Pedersen

  Selvfølgelig vil jeg være med igen.
  Jeg har tænkt mig at afprøve Snerler i år op af vores raftehegn. Jeg har set nogle fantastisk smukke nye sorter og håber så bare ikke de overtager hele bedet!
  Derudover skal de gamle buske væk og jeg vil etablere et stort Rhododendron bed, og evt. et Bregne bed, men det vil jeg tale med “min” havearkitekt om ?

 4. Katrine Søgaard

  Jeg er ny haveejer, og er derfor meget spændt på at se alt springe ud og vokse op. Mit første projekt bliver at plante et træ i haven, men hvilket træ ved jeg endnu ikke, så jeg må en tur på planteskolen og få gode råd. Måske et kirsebæræbletræ, nu må vi se. Vh Katrine

 5. Udover at kunne vinde lækre sager tjener de her konkurrencer også til at få startet (mentalt) op på havesæsonen. Dejligt! Med tom pengekasse efter en stor ombygning skal haven i år beskæres og ryddes op i og nusses om. Og det nye bliver noget med opstamning af nogen af de meeeget store kirkegårdsvækster. Tænker man bare liiige skal overvinde den der berøringsangst, så er det nok ikke så svært ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.