fbpx

Havedesign::: Var det dig der vandt?

(og ulykkeligt nyt fra hønsegården)

Så har jeg haft hånden i hatten og trukket lod om hvem der har vundet et besøg af mig 1,5 time i egen have…

ulykkeligt nyt fra hønsegåden

Men først kommer der lidt ulykkeligt nyt fra hønsegåden.

Og ja, det har taget mig et helt døgn at komme mig så meget at jeg kan orke at skrive om det.

Nogle af jer husker sikkert mit glade indlæg om breaking news fra hønsegården HER

Men igår da jeg inspicerede haven, syntes jeg der var så mærkeligt stille i havens hønsehjørne.

Til min store skræk var der fjer i alle hjørner, en åben låge til hønsehuset, og alt, alt for stille.

Det skal siges at lågen til hønsehuset her på det sidste, blev mere og mere skæv, og skal have den slags skub, man kun selv kender, for at lukke helt. Om det er mig der har glemt at skubbe den ordentligt til, eller Mikkel ræv (røv) der er fiks på fingrene tør jeg kun gætte på men sagen er den, at ræven, den bandit, har nakket alle fire damer på en gang, ingen blod, ingen spor af noget som helst, bare fjer over det hele, og nu… nu er der alt  for stille…

Ræven har unger

I mellemtiden er jeg blevet klogere, har hørt at der er ræve på spil i kvarteret (no shit) at rævene lige nu har unger og er særligt sultne, at ræven gerne nakker hele bestanden, hvis den kan slippe afsted med det, slæber de døde høns væk i løbet af natten, og graver dem ned så den har mad på lager til ungerne.

Naturens gang, er det vel, men pokkers ærgerligt. Så sidder du dereude og er hønse-mor ligesom jeg, så HUSK at lukke alle låger forsvarligt i dit hønsehus.

Var det dig der vandt?

Så mens jeg slikker sårene på min sjæl, og prøver at komme mig over savnet af de fine æglæggende damer, kan jeg jo ligesågodt afsløre hvem den heldige vinder er af et havebesøg Light er.

Jeg skal lige starte med at sige TAK for alle jeres dejlige beskeder, og tilmeldinger på bloggen. Det var dejligt at få et indblik i hvad jeres bekymringer er ude i haverne, så nu ved jeg hvad jeg skal skrive om her på bloggen de næste mange gange ( ;

Mine damer og herrer, den heldige vinder at et “Havedsign Light” er:

Gitte Rygard fra Greve

Så kære Gitte vil du sende mig en mail med overskriften JUHUUUU det var mig der vandt!

skriv din adresse, og telefonnummer, så kontakter jeg dig med det samme.

 

Og til alle jer der ikke vandt, HUSK at i altid kan bestille et Light besøg (eller en haveplan) lige HER

Har du også haft ræven på besøg?

 

Kram

Psssst!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

2 kommentarer til “Havedesign::: Var det dig der vandt?”

 1. Det med at komme ud til en ryddet hønsegård har vi også prøvet nogle gange. Både ræven, måren og ilderen har været på spil her. Nu har vi sat en el-tråd rundt om hønsegården, det lader til at virke rigtigt godt.

  VH Jesper

  1. Hej Jesper, ja det er et sørgeligt syn at komme ud til en tom hønsegård )-;

   Jeg skal vist bare i første omgang arbejde med den låge i huset der hænger, så den kan blive lukket ordentligt ( ;

   Rigtig dejlig weekend til dig i haven

   KH Dorthe

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.