fbpx

Give away::: Vind en (øko) frø æske

Så er der godt nyt til urbane gartnere!

 A

Du har måske bemærket at jeg ofte har heppet på den (relativt) nye webshop Urban garden Company, og det skyldes flere ting.

For det første fordi de gør det nemt at dyrke i byen

for det andet, fordi de er forhandlere af min egen kollektion af bæredygtigt havegear til den urbane gartner YAY!

Jeg har fulgt med mens Anna og Peter har kæmpet for at få den virtuelle butik op at stå, og måske følger du med i programmet Løvens hule, her kunne du følge med i hvordan Anna og Peter efter en tur i den forretningsmæssige vridemaskine fandt en investor, og nu har fået en ordentlig vitaminindsprøjtning i form af et partnerskab med Ilse Jakobsen.

Ikke-angivet-5

Jeg var selvfølgelig henrykt over at se dem begge iklædt Dorthe Kvist By Nelson garden forklæder i programmet, og for at høre at deres bestseller var Dorthe Kvist Startboksen YAY!

Og fordi det hele er så spændende, og fordi det snart er jul, så har vi teamet op og lavet en give-away, hvor du kan vinde et af de allernyeste produkter som Urban Garden Company har udviklet i samarbejde med Ilse Jakobsen.

C

Vælg mellem 3 nye, lækre frø-kollektioner med økologiske frø særligt udvalgt til byhaver. Både frø og startbokse er designet med det formål at gøre det nemt og håndgribeligt at komme i gang med den lille byhave ? uanset om det er i din altankasse, din vindueskarm, dit højbed eller i en lille have.

Du kan vælge imellem:

Og boksen indeholder udover 5 poser frø, en lotion, skilte og en mega-laber saks.

Alt du skal gøre er at gå ind på Urban Garden Company´s hjemmeside og bestemme dig for hvilken en af æskerne du vil have.

Så skal du, i kommentarfeltet, her på bloggen, skrive navnet på den æske du ønsker dig, og skrive hvad du ønsker dig at se mere af her på bloggen i 2016 ( f.eks.Video, havetips, DIY, kranse, blomster, havetips, rum i haven, havedesign, boligindretning, mad?.)

Og den 15 December trækker vi så

3 heldige vindere

Der får deres frøbokse tilsendt, lige så de kan nå at lande under træet til dig selv, eller en du vil glæde med noget spirende grønt.

HEP!

Skynd dig at smide et lod i puljen??

KH Dorthe

PSSSSSST!

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag

Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

48 kommentarer til “Give away::: Vind en (øko) frø æske”

 1. Anette Lund Andersen

  Jeg ønsker mig grøntsags æsken…. som vil kunne bruges i mit højbed.
  Det vil være skønt med en masse have tips/ video. DIY. Rum i haven og …… det er svært at stoppe igen

  1. Grøntsager kan man heller ikke få nok af, Annette, og hæng på i det nye år, for jeg har noget i ærmet angående rum i haven.
   KH Dorthe

 2. Hej.
  Jeg så godt de to iværksættere i Løvens hule. Flot initiativ.
  Hvis jeg vinder krydderurte-kassen, skal min svigerdatter have den. Hun bor i Valby med nyopstartet have i baggården og vil elske sådan en fin kasse.
  Jeg vil gerne have flere videoer/tips fra Dorthe om, hvordan man f.eks. får succes med roser, georginer, hortensia. Tak for din fine blogg.

  1. Hej Susanne, Jeg krydser fingre for at du vinder så din datter kan få krydderurter i baggården i Valby.
   Tak fordi du kigger med og kommenterer, og dine blog-ønsker er hermed noteret, og selv tak “Vi ses”
   KH Dorthe

 3. Jeg ønsker mig bladgrønt-æsken, så flot gået til jer alle 🙂
  Jeg vil gerne se ideer og farvesammensætninger af sommerblomster.

  1. Hej Mette, god idé med farvesammensætninger, det komme rpå listen.
   Dejlig December til dig
   KH Dorthe

 4. Trine Lesemann Amstrup

  Uhj, det var dog den fiiineste give-away! 🙂 Jeg vil klemme alle mulige grøntsager ind på altanen i flotte krukker næste sommer – og specielt kirsebærtomaten er jeg sikker på manden også vil være vild med 🙂

  …og gode havetips kan man ikke få for mange af… 🙂

  1. Hej Trine, ja kirsebærtomater smager fantastisk, det er min datters favorit ( ;
   Og jag kan vist godt love at der kommer masser af friske havetips på bloggen i det nye år.
   KH og dejlig December
   Dorthe

 5. Grøntsagsæsken!!
  Tips om at passe stauder ift årstiden, om bærbuske, om stiklinger, do’s and don’ts. Gerne videoer og dine smukke plancher!

  1. HEj Charlie,
   Tak for din kommentar, der komme rhelt sikkert noget med stiklinger og bær til næste år. Bær er skønne og supernemme.
   Hvilke plancher er det du tænker på?

   Kh og dejlig December til dig
   Dorthe

 6. Havetips til små arealer aka. altan og terrasse falder ALTID i god jord hos mig. Med en stik-vest altan i glas i det lidt vindblæste Ørestad, så er gode råde altid gode at få. Altanen er for os en afslapningszone, en grøn zone (eller det skal den være) og en tøjtørringszone. Vi har bord og stole derude, men fordi den ligger stik-vest, så bliver meget varmt derude til at indtage aftensmåltidet. Så planter og afslapning er i langt højere kurs derude (i mit hoved i hvert fald). Så det håber jeg på mange flere ideer til – at få udnyttet udearealet optimalt.
  Jeg ønsker mig især grøntsagsfrøblandingen og er kæmpe fan af Urban Garden Company og har fulgt dem siden deres opstart, hvor jeg også selv huserede på Vesterbro… Det blev langt… Tak for en rigtig dejlig blog og god jul!

  1. Hej Louise, langt er godt ( ,
   Selv tak, og tak fordi du kigger med, og tak for din kommentar.
   Ja det er en spændende rejse Urban Garden Company er på, det er også sjovt for mig at følge dem.
   Det er en rigtig god ide, med ideer til vindblæste altaner, jeg er sikker på at der en virkelig mange der har de samme udfordringer.
   Jeg ønsker dig en rigtig dejlig December
   KH og julekram
   Dorthe

 7. Anette Svane-Knudsen

  Hvis jeg vinder,så skal det være græntsagsæsken. Prøver forgæves at putte flere grøntsager i min kæreste og datter, måske det ville lykkes, hvis jeg kunne give min haveglade mand denne æske i julegave?:) Ellers kan jeg i hvert fald selv forsøge:) Vi har en lille byhave, som min mand forsøger at udnytte alle kvm på, så ville elske at kunne overraske ham med denne æske.

  1. Hej Annette, jo mon ikke sådan en fin æske vil kunne lokke flere grøntsager i familien ( ;

   Jeg krydser fingre, og rigtig dejlig December til dig
   Dorthe

 8. Krydderurter-æsken. Det er så fin en ide med de æsker og en super gaveidé.
  Jeg kunne godt tænke mig tips og tricks til altan-haven for folk (som mig) uden grønne fingre, så vi kan udnytte vores altans potentiale fuldt ud 🙂

  1. HEj Katrine, ja det er en super fin gave-ide, håber der ligger mange af dem under juletræerne i år. Jeg skal nok komme med masser af altan-tips på bloggen, så folk som dig også kan få grønne fingre ( ;
   Kh og dejlig December til dig
   Dorthe

 9. En krydderurte æske ville være skønt og hvor er de flotte 🙂 Jeg har ikke så stor succes med at få frø til at blive til noget, men i år lykkedes det både med dild og spinat, så det ville være lækkert med krydderurter i højbedet 🙂

  Glædelig jul

  1. Og jeg vil meget gerne se flere guides, da jeg godt kan bruge lidt fif i haven og gerne i steps, da jeg er nybegynder 🙂 Men jeg elsker også DIYs og alt med blomster. Og måske opskrifter, som inspiration til hvordan det i haven kan bruges i maden 🙂

  2. Hej Maria, Tillykke med din hjemmedyrkede dild og og spinat. Husk at klappe dig selv på skulderen for alt det som lykkes.
   Og så skal du bare følge med her på bloggen, for der kommer masser af havetips til næste år, og jeg er sikke rpå at din dild og spinat kun er begyndelsen på dit have-liv .
   KH og dejlig December til dig
   Dorthe

 10. maibritt jeppesen

  jeg ønsker mig krydderurte æsken 🙂 og jeg vil gerne se flere DIY 🙂

 11. Caroline Stadsbjerg

  Frøæsken med krydderurter!

  Jeg vil gerne se mere DIY – jeg kan ærlig talt ikke få nok af det! 😀

  1. Fantastisk , Caroline ( ;
   Tak for din kommentar, DIY´s er tilsyneladende allerøverst på ønskelisten hos de fleste af jer , så det skal der nok komme masser af.
   KH og rigtig dejlig December til dig
   Dorthe

 12. Jeg ønsker mig krydderurte-æsken! <3
  Så fint et sæt. Hvis jeg skal sige noget jeg ønsker mig mere af, så må det være endnu flere DIY's 🙂

  1. Hej Emilie, håbe rdu vinder den smukke krydderurteæske
   Skøn og dejlig December til dig
   KH Dorthe

  1. Hej Miatilda, Ja det er nogle smukke æsker, og det er helt svært at vælge, synes jeg ( ;
   Jeg krydser fingre for at du vinder og skriver urban gardening på listen til næste år.
   Kh og dejlig December til dig
   Dorthe

 13. Astrid Poulsen

  Jeg vil elske grøntsags-æsken, og som følge af dette vil jeg bestemt gerne høre noget om, hvordan man får bedst mulige afgrøder ud af ens planter – havetips, generelt! Dog ville det også være herligt at læse nogle opskrifter, som produkt af dette. 🙂

  1. Hej Astrid,
   Tak for din kommentar, jeg lover at der kommer masser af havetips til næste år, og jeg skal nok komme med lidt mere fra haven til maven, også
   KH og dejlig December til dig
   Dorthe

 14. Line Jakobsen

  Jeg vil gerne vinde æsken med bladgrønt 🙂 Jeg kan rigtig godt lide DIY så mere af det..

  1. Tak for din kommentar, line ( ;
   Der er rigtigt mange der ønsker mere DIY, så det kommer bestemt på toppen af listen
   KH og dejlig December til dig
   Dorthe

 15. meget fine, vil gerne ønske mig bladgrønt æsken, den kunne passe fint ind i min gave til min mor.
  går selv og drømmer om måske snart at få en lille have, så lidt om at lave rum i en lille have… evt indrette godt når man har hund, men gerne vil havde det er pænt også.

  1. HEj Anette, Rum i haven er et af mine yndlingsemner, håber du allerede har set de indlæg der jeg har lavet i løbet af sommeren. Men bare rolig, der komme rmeget mere.
   KH og dejlig December til dig
   DOrthe

 16. Krydderurter-æsken ville klæde mit køkken! Jeg vil gerne se flere DIY som kan være indendørs i en lille lejlighed og ellers opskrifter!! 🙂

  1. Hej Marianne,
   Jeg vil bestemt lave mere fra haven til maven næste år, håber du kigger med så længe ( ;
   KH Dorthe

 17. grøntsager !!!!
  sikke en spændende hjemmeside og koncept, jeg har allerede brugt lang tid derinde på at suse rundt. Kh Katrine

  1. Hej Katrine, Det er jeg glad for at høre at du synes ( ;
   Håber du bliver hængende og følger med.
   KH og dejlig December til dig
   Dorthe

 18. Amanda Pedersen

  Jeg ønsker mig Bladgrønt æsken! 🙂
  Vi flyttede i rækkehus med en lækker have tilbage i 2011 og først i år kom vi igang med at forsøge os med at dyrke lidt spiseligt i haven -og det er jo SÅ meget bedre end det man køber i supermarkeder.
  Vi blev især rigtig glade for at kunne gå ud og plukke frisk salat til vores sandwich, burgere osv, så det ville være så skønt med sådan en lækker æske 😀
  Jeg vil rigtig gerne se nogen flere havetips, det er rart for en nybegynder 🙂

 19. Sikke dog et skønt koncept Anna og Peter har fået op at stå og Ilse er så god til at støtte op om ny startere:-)
  Jeg så ikke lige det program hvor de var med, men har set mange Løvens hule programmer.
  Helmer som var en af støtterne på et tidspunkt er min nabo.

  Skulle jeg blive den heldige ville jeg gerne prøve bladgrønt.
  Jeg kom ud for en ulykke og min datter fik kræft og så er det vigtigt for os med økologisk og sund livsstil.

  Så hvis du på bloggen kan komme med nyt om økologisk dyrkning, så har det min interesse:-)

  Aften hilsner og en glædelig juletid ønskes:-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.