fbpx

What´s up ::: Odense blomsterfestival

Er du vild med blomster ??..

Blomster i gaderne, blomster i træerne, på bordene, i håret, blomster op og ned af væggene, og i telte på gaden

så kom med til Odense blomsterfestival

For her kan du møde blomster i lange baner, strikkede haver, havenørder, havenisser, blomster i overflod, og så mig off course

Processed with VSCOcam with se3 preset

Fra i morgen, (d 13 August) og helt til på søndag er Odense på den anden ende, og gået fuldkommen blomster-amok. Årsagen er den årlige blomsterfestival, som du kan læse meget mere om HER

Jeg glæder mig til hele molevitten, for jeg er nemlig inviteret af Haveselskabet, til at sprede haveglæde i al hurlumhejet og det foregår helt præcist  torsdag aften fra 1700-20oo på haveselskabets stand i Flakhaven, her kan du komme og stille mig alskens slags (have) spørgsmål, eller høre om de dejlige haver jeg har set i  forbindelse med Årets dejligets have, eller noget helt andet ( tjek programmet ud HER)

Eller du kan tale med nogle af min dejlige, rare og meget (have) kloge venner fra haveselskabet.

OG så kan du nyde mig på en storskærm i rådhussalen lørdag og søndag, hvor jeg taler om havetrends, sammen med Mads Arlien Søborg, Annette Eckmann og nogle andre trendtosser, i en lille film lavet af Floradania YAY!

Men noget af det jeg glæder mig som en gal til, er at se Trine Kok´s have som hun har strikket til lejligheden

?.ja strikket??

Yarnfarm 9

Og grunden til al strikkeriet er, at temaet for Odense blomsterfestival er komponisten Carl Nielsen?..

Og det har haveselskabet lade sig inspirere af.

Den fynske komponist Carl Nielsen havde nemlig , ud over musikken, en anden passion. Når han skulle slappe af, strikkede han karklude. Da fik konstateret en hjertesygdom, anbefalede hans læge, at han fandt en rolig fritidssyssel, og det blev altså strikning.

?Der er faktisk ikke særlig stor forskel på haveentusiaster og strikkeentusiaster, når det kommer til stykket?, mener Trine Kok.

?Begge elsker vi at se, hvordan ?værket? langsomt vokser frem, og får form og farve mellem hænderne på os. Det er ren ufortyndet skaberglæde, og så gør det heller ikke noget, at det får os til at trække lidt på smilebåndet”, siger hun.

?Alle mennesker finder glæde og tilfredsstillelse ved at skabe noget med hænderne. Mine planter er skabt af garn, men følelsen af at pusle om sin have, give den næring og nyde hele oplevelsen af at se den vokse frem er præcis den samme. Til gengæld visner min have ikke så let?, smiler Trine Kok.

 

Og jeg tror hun har ret ( ;

Så kom forbi og strik, snak, spørg, fortæl, hæng ud eller få en krammer

Ses vi ?

 

PSSSSSST!

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag

Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mitnyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.