fbpx

Værktøjsanmeldelse ::: Bosch PSR Select

Har du styr på dine bits ?

Nej vel?..men det kan du få!

I min egenskab af ?handywoman? har jeg lovet Bosch af afprøve et par maskiner og sige min mening. Og nu er det jo sådan at jeg er en lille sucker for værktøj, når det altså er godt værktøj, og jeg ved hvor meget lettere livet kan være ( specielt som handywoman) hvis man har det rigtige af slagsen

Bosch PSR select

IMG_1332

er det sexede (!) navn på denne lille skruemaskine

Skruemaskinen er beregnet til at skrue skruer i og ud igen. Og det gør den så ganske fremragende., så længe det gælder mindre ting.

Den største feature ved denne her maskine, udover at den er lille og let, er at den  har et indbygget hjul hvor alle bits´ene sidder, så de aldrig bliver væk.

Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har stået og rodet med min skruemaskine, og manglet præsis den bit i æsken som jeg skulle bruge lige nu, for langt senere at finde den i jakke eller jeanslomme eller på en hylde et sted. Og jeg nægter at tro at jeg er den eneste der er så distræt.

Jeg må sige at jeg var en anelse skeptisk ved hvor langt den kunne køre før den gik død for strøm, og hvor meget den bette lille damemodel kunne klare.

Indtil videre har jeg monteret nye lamper i mit soveværelse, skruet hængsler på 14 fuglehuse, hjul under en skammel, og et par andre småting , uden jeg overhovedet kan mærke det på batteriet. Og den har endda ligget længe ( undskyld Bosch) imellem  projekterne. Det skyldes nok det nye lithiumbatteri, der garanterer op til 90 skruer pr. opladning. Jeg har ikke talt, men det skal nok passe.

Den er  lille og let, og ligger godt i en damehånd. ( for der er absolut ingen grund til at spilde kræfter på at holde stort og tungt værktøj, når man kan bruge energien på andre spændende ting)

I toppen har den en lille lysende rude der viser om man skruer i eller ud, og hvordan batteriet har det.

Ydermere har den en lækker lille feature: Powerlight, det vil sige at når du skruer med den, lyser den lige på skruen, og det er labert.

IMG_1343

 

Alt i alt et dejligt lille stykke værktøj til små projekter, der kan det, det skal.

De helt hardcore DIY-ting vil jeg nu nok bruge en større maskine til, men sådan er det jo, små ting, småt værktøj, store ting, stort værktøj. Så når jeg skal bygge brændeskur må der større maskiner til.

Skulle man ønske sig noget, kunne det være muligheden for at kunne bruge den som boremaskine også, da jeg godt kan lide at have så få stykker værktøj med så mange anvendelssmuligheder som muligt.

Men den er helt sikkert blevet min lille nye ven.

 

HUSK at du kan vinde labre sager fra PØNT hele december i julesokken

Følger du med på Facebook ?

1 kommentar til “Værktøjsanmeldelse ::: Bosch PSR Select”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.