fbpx

Vintersolhverv::: Nu lysner det YAY!

Hvis du ikke skulle have bemærket det, så er det idag den allerkorteste (og mørkeste) dag på året….

Nu lysner det

Men intet er så skidt at det ikke er godt for noget, for selvom dagen idag er årets korteste, og føles som om den sluttede længe før end den er begyndt, så betyder det er det er vintersolhverv, og dermed at nu bliver det kun lysere (og bedre) dag for dag.

Og HURRA for det!

Så årets vintersolhverv skal idag fejres med fotos fra haven som den så ud i sommer

Hver gang jeg sidder om vinteren og kigger ud på den brune smattede have, tror jeg ikke mine egne øjne når jeg ser sommerbilleder fra det helt samme sted, det ligner seriøst en helt anden planet (en jeg meget hellere vil være på)

Så med det vil jeg bare ønske dig et håbefuldt vintersolhverv, og en rigtig dejlig weekend

Kram

Psssst!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også på pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.