fbpx

Trends 2014 ::: Det tror jeg på

Alle mine tanker om det kommende år 2014 har jeg samlet i det ord som jeg synes er det allervigtigste nemlig:

Flowers Poetry Foto Dorthe Kvist Meltdesignstudio

Og det skal blive mit mantra for 2014

 

Jeg tror på at 2014 er året hvor poesien for alvor vil spille en vigtig faktor i vores liv

Det  bliver året hvor botanikken vil dominere vores indretning, hvor vi kan ikke få nok af naturen hverken inde eller ude. Møbler må vige for planter i indretningen,  bregner,  jungleplanter og sukkulenter

Potteplanter går definitivt fra kitch til cool i 2014, og  vores indretning bliver på alle måder grønnere

 

Jeg tror på at vandmanden og fjeren erstatter den grafiske ugle,  Jeg tror på letheden, poesien, det flygtige, det smukke, som vi ikke helt forstår

Jeg tror på at at 2014 er året hvor det gode håndværk, ydmygheden og trangen til at fodybe os i naturen bliver det vigtige

håndværksmæssige færdigheder, høflighed og et liv der i langt højere grad foregår offline.

Jeg tror på  kvalitet, dygtighed, og integritet frem for like hunting, på autencitet og det at kunne noget

Jeg tror på grøn i alle afskygninger, både mentalt og fysisk. Salviegrøn, som den nye yndlingsfarve, græsgrøn, mintgrøn og mosgrøn på væggene,

potteplanter lowtech og fermentering

POESI

 

2014 bliver året hvor endnu flere vil dyrke et stykke jord, om det er i vindueskamen, på gesimsen, på taget at cykelskuret eller i baghaven, så vil der ligge hjemmedyrk på tallerkenerne og vi vil invitere naboen ind i vores fine samtalekøkkener og rent faktisk lave noget ordentligt mad. Jeg tror på kurser i fermentering og frem for finere fransk madlavning, på streetfood , afrikansk mad og tang som den nye sort.

Regrow, genbrug og fællesskab.

Jeg tror på messing og kobber, beton og træ, blommefarver bærfarvber blå i alle nuanmcer referencer til naturen. Jeg tror på tantede storblomstrede tekstiler og florale mønstre på væggene. Jeg tror på farver og på forventning, på udvikling og på masser af POESI i vores travle liv

Hvad tror DU på der bliver det vigtigste i 2014 ?

 

PSSSST!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest

eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrevog få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

1 kommentar til “Trends 2014 ::: Det tror jeg på”

  1. Pingback: Den nemme have:::Klatrende poesi på udsalg - MeltdesignstudioMeltdesignstudio

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.