fbpx

Farvel 2013 ::: Goddag 2014

Happy New Year

Faktisk klør det lidt i fingrene for at komme igang igen efter en skøn lang og tiltrængt juleferie.

Når man kigger tilbage og reflekterer lidt over året der gik, synes det så kort, og dog alligevel så langt. På mange måder har 2013 været hæsblæsende, hurtigt, hårdt, herligt og herre-spændende jeg har nydt hver en dag og har mest lyst til at sige tak?.

Min bog nummer to Byhaven, kål, kartofler og kærlighed, kom på gaden i foråret og blev fejret med masser af bobler og krammere og grøn karma.

TAK til alle der mødte op og gjorde dagen så skøn og fin, TAk til alle jer der har købt den (og sørget for at første oplag er næsten udsolgt) TAK til alle de magasiner og aviser der har skrevet om bogen, og TAK til Tyskland for at udgive bogen dér, med den tyske titel: Grüne stadt oasen

og TAK for al den taletid jeg fik på radio og TV.

Byhaven Kål, kartofler og kærlighed  a 2013

Sommeren var  varm og lang (TAK for det) og fuld af  events og arrangementer  hvor jeg fik solgt bøger, snakket havesnak, altan inspiration, og lagt skumle planer med masser af havegale og grøntsagsbegejstrede dyrk-selv entusiaster rundt omkring i landet.

Jeg fik mulighed for at slå et ordentligt slag for stikkelsbærrets fremme  i? Jagten på det grønne guld?, fik lov til at udpege vindere af design priser, afgjorde DM i altankasse sammen med Søren Ryge, holdt mine elskede havetrends-foredrag på store og mindre scener rundt omkring i landet, indrettede haver og boliger til fine mennesker og arbejdede med nye mennesker og nye projekter?TAK for det, det har været fantastisk

Høst og mad Meltdesignstudio

Og ikke mindst fik jeg snakket, mange gange, om alt det grønne jeg brænder for?.om botanicliving, Kokedama, terrariehaver potteplanter, og  DIY af naturen, og masser af JUL, på vores allesammens Go´morgen Danmark.

TAK til dem der kiggede med ( ;

Bloggen har bugnet med  urtehavetips, køkkenhave fif, havetrends, boligindretning, let og lækker havemad, DIY projekter af naturen, altan inspiration og blomsterkærlighed.

TAK fordi du læser med, og jeg glæder mig til at vi skal dele endnu flere grønne sager, fotos og ideer.

Mine unger bliver større, lækrere, frækkere og dygtigere, min mand smiler stadig når han kigger på mig, haven på taget af garagen er fuld og flot af kål, hønsene lægger æg i alle farver og haven gror sig smukkere og vildere?.og der er stadig plads til masser af sæbebobler, stjerneskud og sandmellem tæerne i mit liv

Alt er godt TAK for det!

Print

2014

Du kan bare komme an, jeg GLÆDER mig til at tage en ordentlig bid af dig

Jeg er allerede ved at koge over af fine ideer og finurlige planer for hele det skønne nye friske år

 

Hvad var det bedste i DIT år ?

 

PSSSST!

Ved du at du kan følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest

eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrevog få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.