fbpx

Tendenser 2016::: Det lille landskab

Det lille landskab er det sidste i min triologi om plante-tendenser for 2016, som jeg holdt på North Modern messen  for et par uger siden

Tendenser Det lille landskab Foto og styling Dorthe Kvist Meltdesignstudio a

(Den überlækre glasbowle er fra AYTM )

Om det er terrariehaven, en levende væg eller planter i potter, er tendensen at vi arrangerer dem som et mini landskab.

Det lille landskab er i den grad noget der kan forbinde os med den store lækre moder natur, som vi som aldrig før har haft så meget brug for som nu, hvor vi i takt med den større og større digitalisering og urbanisering, bliver mere og mere fremmedgjorte overfor naturen.

Måske netop derfor synes den os, så eksotisk og spændende, og vi higer efter at få den helt tæt på

Tendenser Det lille landskab Foto og styling Dorthe Kvist Meltdesignstudio d

Jeg havde selvfølgelig også det lille landskab med til min plante-trend-talk på messen, fordi det er et billede på en af de stærkeste tendenser jeg så på Chelsea Flower show i foråret, nemlig at den naturlige natur er ?the shit? som du kan læse om HER

Så her har jeg plantet mit eget lille fantasi-natur-landskab af sukkulenter, i en af Xala´s lækre underskåle

Og det lille landskab er det jeg selv er vendt tilbage til gang på gang i mit arbejde, om det er potter jeg skal plante til, borde der skal dækkes eller små haver på glas, så er det naturen og det lille fortættede landskab jeg søger

a

En lille have der er til at overskue, dit eget fortættede stykke drømme-natur, lige til at stille i din vindueskarm, eller måske midt på spisebordet

Og en dejlig måde at overleve en kølig Januar på ( ;

 

KH Dorthe

 

PSSSSSST!

HUSK at du kan følge bloggen på E-mail, så går du ikke glip af et eneste indslag

Og du kan også følge mig på Facebook? eller Instagram ? og ja, jeg er også pinterest eller du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev og få guiden : Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få gratis guide: Sådan får du mere tid og mindre stress i en endnu flottere have

Tilmeld dig nyhedsbrevet NU! og få den gratis guide direkte i din mailboks.